• Ново
Рокля-Поличка от Тюл Без Ръкави с отворен гръб за Малки Момичета, Превръзка на Главата с Цветя Модел, Рокля на Принцеса за рождения Ден, Летен Плажен Сарафан, Пола, К?

Рокля-Поличка от Тюл Без Ръкави с отворен гръб за Малки Момичета, Превръзка на Главата с Цветя Модел, Рокля на Принцеса за

Rating 
BGN 5.64

Сума
Налично за поръчка

Памук + полиестерЕластичната закопчалката.Само ръчно пране. 【Премяна за рожден ден за момичета】 Рокля-пакет без ръкави, за новородени деца, тюлевое рокля-пакет за малки момичета, лятно плажно сватбена рокля, рокли принцеса с цветя превръзка на главата / бродирани корона, комплект от 2 теми. рокля с цветя модел за момичета, танцово парти за рожден ден, рокля за бала. рокля за първо причастие, рокли на принцеси за момичета, елегантни рокли за момичета.Реколта детски рокли на принцеси за момичета, празнична облекло, лятно сарафан.Красива вечерна рокля в едно цвете за рождения ден за бебета. 【Рокля с цветя модел за момичета】 красива принцеса рокля без ръкави за малки момичета с еластични бретельками с волани и е идеален малки момичета.Застегивающаяся закопчалката позволява лесно се облича и да стреля. Пищни рокля-пакетче се състои от 2 слоя фатина и 1 памучна подплата.Рокля-пакет може да се носи отделно през лятото като сарафана, в студените дни в двойка с гамаши или се комбинират с палто / чулками през зимата.Идва с подходяща цветна превръзка на главата / бродирани корона.Супер красива рокля от тюл ще направи вашата малка локума очарователна и един. 【Висококачествени материали】 Рокля за кръщение от тюл без ръкави с лък за новородени момичета, рокли за специални случаи, за момиченца, изработени от подбрано висококачествен полиестер и памук, лесно абсорбират потта, приятни за кожата, дишащи и удобни, подходящи за всички официални и ежедневни дейности.Подходящ е за четири сезона : лято, есента, пролетта и зимата.Идеално за деца-момичета!Момичето ще получи много комплименти, като това празнична рокля с цветя модел за момичета. 【Повод】 Елегантни рокли на принцеси за кръщаване на малки момичета на кръщението са идеални за парти, рожден ден, сватба, драматизира подаване на церемонията на кръщението, първото причастие, вечерни партита, водещ на събитието, на сценичното представяне, денс партита, кръщенета, цветни момичета, като се прибера, игри за обличане, семейно събиране, Хелоуин, Деня на благодарността, коледно парти, Коледа, карнавал, нова година, ваканция, Великден, Ден на бащата, Ден на майката, банкет, абитуриентски бала, празнични партита, фотосесии, ежедневни дрехи и други специални случаи. 【【Изберете размера на】 Бебешка рокля-пакетче принцеса с цветя модел без ръкави за малки момичета, сватбена рокля за първо причастие, рожден ден, на тържествена партита, бална рокля за 9-24 месеца, 2-5 години.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория