• Ново
Уникален Комплект от 3 теми за малките Момичета, Гащеризон с Принтом Хартата на Америка и на Звездите, Боди + къси Панталони с пайети + Превръзка На Главата, Комплект?

Уникален Комплект от 3 теми за малките Момичета, Гащеризон с Принтом Хартата на Америка и на Звездите, Боди + къси Панталони

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Не се накисва за дълго време (не повече от 15 мин)Пране в студена вода (температурата не трябва да бъде по-висока от 35 °"ƒ).Не излагайте на слънчева светлина, трябва да се държат на хладно или проветриво място, за да изсъхне.При гладене температурата не трябва да бъде прекалено висока, гладьте отжимной кърпа.Няма етикет за затваряне.Само ръчно пране. ♥ 【Материал】 : Този облекло за момичета, изработена от мека памучна смес от премиум-клас, предназначени за деца, мек и удобен, приятен за детска стая на кожата, позволява на вашето бебе да се чувствате комфортно през целия ден.Костюм за бебе 0-18 месеца. ♥【Функция】 : Отпечатва с главни букви Merica, принт със звездите на знамето, слънчеви очила с изображение на знаме, гащеризон с къс ръкав, пайети, лък, комплекти с къси штанами, панталони с флага на сащ, облекло за деца на 4 юли, екипировка за ден на памет, детски дрехи с флага на сащ.Красива и много патриотичный облекло. ♥ 【Избор на подаръци】 : чудесно за Деня на независимостта, 4 юли, Деня на паметта, патриотична тематични партита, всеки ден е празничен, всеки ден фотосесия, пътуване, почивка сред природата, плаж или други случаи.Скъпа и модерна, удобна материя е много подходящ дете.Ако имате дете до вас, купете си подарък си скъпи бебе!. ♥【Патриотичен стил】 : Някои от нас много се гордеят със своята страна и сънародници-американци.Нашата нация под ръководството на бога доказва, че невероятни неща могат да бъдат постигнати в тази велика страна възможности!Разделете гордостта на Америка с помощта на нашата патриотична дрехи. ♥ 【Предпоставка включва】 : 1 * Комплекти костюми с принтом merica за малки момичета + къси панталони + превръзка на главата.Ние стоим зад всичко, което ние продаваме.Покупката е напълно защитени, когато правите поръчка днес.Ако не сте 100% доволни от своите ризи, свържете се с нас по всяко време.Няма етикет за затваряне.Само ръчно пране. ♥ 【Материал】 : Този облекло за момичета, изработена от мека памучна смес от премиум-клас, предназначени за деца, мек и удобен, приятен за детска стая на кожата, позволява на вашето бебе да се чувствате комфортно през целия ден.Костюм за бебе 0-18 месеца. ♥【Функция】 : Отпечатва с главни букви Merica, принт със звездите на знамето, слънчеви очила с изображение на знаме, гащеризон с къс ръкав, пайети, лък, комплекти с къси штанами, панталони с флага на сащ, облекло за деца на 4 юли, екипировка за ден на памет, детски дрехи с флага на сащ.Красива и много патриотичный облекло. ♥ 【Избор на подаръци】 : чудесно за Деня на независимостта, 4 юли, Деня на паметта, патриотична тематични партита, всеки ден е празничен, всеки ден фотосесия, пътуване, почивка сред природата, плаж или други случаи.Скъпа и модерна, удобна материя е много подходящ дете.Ако имате дете до вас, купете си подарък си скъпи бебе!. ♥【Патриотичен стил】 : Някои от нас много се гордеят със своята страна и сънародници-американци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория