• Ново
Skeblo/ Скрипучая Обувки за малки момичета, Детски Сандали на равна подметка Mary Jane, с цветен печат (Подвижни пищялките)

Skeblo/ Скрипучая Обувки за малки момичета, Детски Сандали на равна подметка Mary Jane, с цветен печат (Подвижни пищялките)

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Гумена подметка ◇ ОТГОРЕ от ИЗКУСТВЕНА КОЖА, стелка от естествена кожа : В тези скрипучих облечен обувки mary jane има стелка от естествена кожа, които правят обувките са много удобни и леки за деца. ◇ ГЪВКАВА ГУМЕНА ПОДМЕТКА : Благодарение на нашата гъвкава, не-хлъзгава подметка на тази обувка е лесно да се разхожда и тя е удобна за тези, които за първи път ходи. ◇ ПОДВИЖНИ ПИЩЯЛКИТЕ : обичаш ли скрипучую обувки, но тя ви също се нуждаят от доста често?Свали пищялките много просто!От вътрешната страна на всеки шипове е бяла кръгла пластмасов детайл.Просто извадете ги, и всичко е готово.Когато отново искате да чуете скърцащ звуци, просто поставете пластмасови пищялките. * Винаги да ги съхранява на място, недостъпно за децата място, тъй като те могат да причинят задушаване*. ◇ НАСЪРЧАВА ПРАВИЛНАТА ХОДЕНЕ С ПЕТА на ЧОРАП : помогнете на бъдещото бебе се научи правилно да ходи, застъпничество здравословно ходене.Обувките ще скърцат, когато детето правилно да ходи с пета на чорап.Вълнуващ звук ще ги вдъхнови да продължи правилно да ходи. ◇ ВЪЛНУВАЩО И ЧУДЕСНО За СИГУРНОСТ : Маратонки-пищялките - това е смешно маратонки, които "скърцане" всеки път, когато вашето малко дете да прави стъпка.Те не само ще предизвика усмивка на лицето на вашето бебе, но и вие ще знаете, къде са те . особено важно, когато сте на публично място.Обещанието след продажбата : гаранция за качество на всяка чифт обувки в продължение на 3 месеца.Моля, свържете се с нас на докладите, ако срещнете някакви проблеми с вашите обувки.Ние ще ви предложим безплатна повторно пращане или пълно възстановяване на парите.Насладете се на беспроблемными пазарувате от нас!Ръководство за избор на размер на обувки : Размер на 2 м Вътрешна дължина за бебета в САЩ : 12 cm Размер на 3 м Вътрешна дължина за бебета в САЩ : 12,5 см Размер на 4 м Вътрешна дължина за деца в САЩ : 13 см Размер на 5 м Вътрешна дължина за деца в САЩ : 13,5 см Размер 6 m Вътрешна дължина за деца в САЩ : 14 cm Размер на 7 м Вътрешна дължина за деца в САЩ : 14,5 см Размер на 8 м Вътрешна дължина за деца в САЩ : 15 см - Следете за своето дете по-добре с тези ботиночками-пищалками! В тези обувки, които за децата са подвижни пищялките, които издават забавен писклявый звук, когато детето ходи! Децата просто обожават да тичат в тези забавни туфельках, и те ще се сменят на главата, където и да отиде.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория