• Ново
MICHLEY Baby/ Комплект от 3 теми, Гащеризон с дълъг ръкав за момчета и момичета 3-6 месеца, Мек Гащеризон от чист памук, Ежедневни облекла (Заек, Мечка, розово Геометрична фи?

MICHLEY Baby/ Комплект от 3 теми, Гащеризон с дълъг ръкав за момчета и момичета 3-6 месеца, Мек Гащеризон от чист памук,

Rating 
BGN 12.03

Сума
Налично за поръчка

100% Памук 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Подготовка на детето към топлия период от годината с тези очарователни детски комбинезонами.Гащеризон от смес от бамбук и памук экологичен, мягок и абсорбира влагата, което го прави идеален за чувствителна кожа.Гащеризон от чист памук е изработен от висококачествен памук, който гарантира изключителен комфорт и пропускливост на въздух.И двата фасона имат лек плат с тегло 130 гориво за вашето дете е готино и комфортно всеки ден. 【Атрактивен комплект от 3 теми】 Изберете един от двата стилове сесии - с къс или дълъг ръкав - от мека бамбуково памук или чист памук материал.Всеки комплект включва три предмета в четири различни цветови комбинации, което ви дава изобилие от възможности за гардероба на вашето малко дете. 【НЕЗАМЕНИМ предмет】 е Подходящ за деца на възраст от 3 до 24 месеца.Отидете ли на семейна разходка или просто стоят вкъщи, тези детски плъзгачи са просто необходими.Освен това, с бутоните за улесняване на смяната на пелените, така че можете да прекарате повече време, наслаждавайки се на качествено общуване със своето дете. 【Машинно пране】 След безброй игри и приключения почистване на тези детски костюми никога не е било по-лесно.Те са дълготрайни и лесни за почистване в пералня или ръчно, така че можете да изберете най-подходящия за вас метод.Няма специални инструкции за грижа не е необходимо, и тъканта добре и издържа на пране, за миене. 【Идеалният подарък за дете】 Прекрасен, необходим за собствения си дом, или дайте си като вежлив подарък на детето си! ще ви възстанови парите в рамките на 30 дни, ако не сте доволни с този продукт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория