• Ново
BESTOYARD 20 бр Флорални Декорации Стенен Декор на Цветя Дървени Гирлянди От Мъниста Висящи Декори за Яслите Музикален Декор Селски Броеници пъстри Цветни Висулки бебе?

BESTOYARD 20 бр Флорални Декорации Стенен Декор на Цветя Дървени Гирлянди От Мъниста Висящи Декори за Яслите Музикален Декор

Rating 
BGN 13.40

Сума
Налично за поръчка

Детска мобилни кошче : форма на цвете и ярък цвят, а този висулка цвете може да привлече вниманието на бебетоМъниста за пердета на фермата : Изработени от висококачествени материали, притежават превъзходна здравина и практичност при употреба.Арт декор от цветя за стената : той дава на детето играчка, която може лесно да се докоснат и да се развиват в него позитивна нагласа.Украса бебешки легла : тя може да тренирате способността на детето, за да вижда и привлече вниманието му.Това ще ви даде една добра служба.Висящ дървен цвете за яслите : форма на цвете и ярък цвят, и този висулка цвете може да привлече вниманието на детето.Пратката включва 20 x суспензии Характеристики -Цвят : Разноцветни висящи украшения за бебешко легло с Размер : приблизително 16,50 X5,50 X1,00 см /6,48 X2,16 X0 суспензии за детски легла. -Материал : памук и дървени цветни гирлянди от мъниста -той има подвесная въже, което ви позволява да го закачите навсякъде, например в кола, детски колички, кроватках и т., Плюшени детски мобил. - Подвесная играчка за бебешко креватче е с прекрасен дизайн, за да привлече вниманието към дървен цветисти подвескам за детски легла. - Това ще бъде идеалният избор за подарък за душата на детето си за приятелите си, които имат деца, практичен и красив стенен декор. - Изработен от висококачествени материали, безопасни за вашите деца, за да играят, да го държи в ръце, което е удобно и приятно за кожата с цветна стена артистичен интериор. - Неговите ярки цветове привлича вниманието на детето и развиват неговото познаване и разбиране на нова мобилна креватчета world animal.Информация за стоки, Висящи вятърни звънчета със Своите ярки цветове привлича вниманието на детето и развиват неговото познаване и разбиране на новия свят.стенен декор с цветя е Изработена от висококачествени материали, с него е безопасно да играят, да се държи в ръце, което е удобно и безопасно за кожата на вашите деца.мъниста фермерска къща Висящи висулки за детски легла са изработени от памук и дърво във формата на цвете, за да привлекат вниманието на бебето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория