• Ново
WYYZH Детска Защитна мрежа Мрежа 5 см 10 см Строителна найлон Защитна мрежа За децата От падане Защитен Балкон Домашен Любимец Куче, Котка Защитава стълбищни парапети ?

WYYZH Детска Защитна мрежа Мрежа 5 см 10 см Строителна найлон Защитна мрежа За децата От падане Защитен Балкон Домашен Любимец

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ БЕЗОПАСНИ И висококачествени МАТЕРИАЛИ : Найлон веревочная окото е изработена от висококачествен найлон, който е устойчив на разкъсванеМоже да се използва за прозорци, балкони, стълби и огради помещения. ★ Характеристики : Материал мрежа за ограда-мек, окото е лесна, деформация с няколко патици, окабеляване точно, качеството на изработка е отлично; защита от високи температури и слънце, водоустойчив; изчистени линии, нескользящие и износоустойчивост. ★ БЕЗОПАСНОСТ : Защитни мрежи могат ефективно да се предотврати падането на детски играчки, обувки и т., с тераси или стълби, осигуряване на добра сигурност. ★ МЯСТО на УПОТРЕБА : използва се за стълбища, тераси, зелени огради, външни стени и т. за ефективно предотвратяване на доближаване на бебета до зазорам, балкони, лестничным парапета, ограждениям от котки, катастрофи и други подобрени средства за защита. ★ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Мрежа за катерене, използвани в перилах тераси или стълби за защита на вашето дете или домашен любимец от случайни наранявания.Той също така пречи на загубата на играчки и други предмети през отвор в подлокотнике. ★ БЕЗОПАСНИ И висококачествени МАТЕРИАЛИ : Найлон веревочная окото е изработена от висококачествен найлон, който е устойчив на разкъсване.Може да се използва за прозорци, балкони, стълби и огради помещения. ★ Характеристики : Материал мрежа за ограда-мек, окото е лесна, деформация с няколко патици, окабеляване точно, качеството на изработка е отлично; защита от високи температури и слънце, водоустойчив; изчистени линии, нескользящие и износоустойчивост. ★ БЕЗОПАСНОСТ : Защитни мрежи могат ефективно да се предотврати падането на детски играчки, обувки и т., с тераси или стълби, осигуряване на добра сигурност. ★ МЯСТО на УПОТРЕБА : използва се за стълбища, тераси, зелени огради, външни стени и т. за ефективно предотвратяване на доближаване на бебета до зазорам, балкони, лестничным парапета, ограждениям от котки, катастрофи и други подобрени средства за защита. ★ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Мрежа за катерене, използвани в перилах тераси или стълби за защита на вашето дете или домашен любимец от случайни наранявания.Той също така пречи на загубата на играчки и други предмети през отвор в подлокотнике. Марка : WYYZHRope ограда /транспортна мрежа за товарни автомобили Материал на защитната мрежа : найлон Цвят : бял дебелина на веревочной мрежа : окото 5 см-окото 6 мм10 см-6 мм и Важи за : Защитна мрежа за стълби може да се монтира на тераси, прозорци, стълби, външни огради и други места.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория