• Ново
Toyvian Скоба Легло Камбанка Играчки Детски Играчки Телефони Автомобилна Стойка Бебешки Мобилни Телефони, Подаръци За Душата на Детето, столчето за Кола Играчки Плюш?

Toyvian Скоба Легло Камбанка Играчки Детски Играчки Телефони Автомобилна Стойка Бебешки Мобилни Телефони, Подаръци За Душата

Rating 
BGN 26.56

Сума
Налично за поръчка

За определяне на : ви Позволява да развива подвижността на детето и да се подобри развитието на мозъка му по време на игра в тази окачванеДекор на детска стая : Осигурява отлична визуална и слухова стимулация, автоматично завъртане помага на бебето бързо да заспя.Детски мобил за яслите : спомага за бързото развитие на зрителната нервна система и мозъка на детето.Играчка-столче за кола : Тази играчка е направена, за да привлече вниманието на вашето бебе, като в същото време тренируя способността му да се възползва от цветове.Бебешко кошче-мобил за момичета : Плюшен играчка във формата на животни ще бъде привлекателна и добре ще привлече вниманието на вашето дете.Осъществяване на списък 1 x Характеристики на играчки -Материал : Плюшени играчки за столчето за кола -дават възможност за разработване на подвижността на детето и да се подобри развитието на мозъка му по време на игра в тази подвесную креватче-мобил за момчета. -Покачивающийся мобил за яслите ще помогне на бебето да се концентрира и следите, както и да развива възприятието на дълбочина, детски мобилей. -Детски мобили леки, за да можете да ги закачите на количка, креватче и колата, помагат за сгъване подаръци за душата на дете. -Отлично помага в умствено, емоционално и физическо развитие на детето, благодарение на визуално-моторна координация baby mobile. -Мобил за бебето има успокояващ ефект, когато бебето е включена в яслите или се събужда от декор на детска стая.Описание Товарадекор за детска стая все още се притеснявате, че няма безопасен и многофункционален детски играчки за вашето дете?Нашият продукт ще реши вашите проблеми. играчки-столче за кола, Направени от добър материал, този мобил за яслите ще помогне на вашето дете да играе и учи. детски мобил за яслите Побързайте и нашата подкрепа темпото на добавяне на тази очарователна играчка, в пазарската си кошница.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория