• Ново
Детски Подложки за проследяването стъпки пълзи, Сладки Животни, Утолщающий Детски Килим за Спални, Всекидневна Декор -Слон 145x195 см (57x77 инча)

Детски Подложки за проследяването стъпки пълзи, Сладки Животни, Утолщающий Детски Килим за Спални, Всекидневна Декор -Слон

Rating 
BGN 56.80

Сума
Налично за поръчка

➤ материал : 100% екологично чисти влакна, без добавки, ще направи вашето дете е по-удобно *измерение : 57 "× 76.5 см х 1,5 см х 1,5 см). ➤ функция : Cartoony подбор на цвят, жив и интересен, по-атрактивен за вниманието на вашето бебе!. ➤ дизайн : Изискан процес выстегивания, по-здраво се закрепя на наполнителе без падане и може да бъде нескользящим, цялостно заботящимся за безопасността на вашето дете. ➤ лесно почистване : Подложка за проследяването стъпки пълзи може да се пере в машина, на ръка, се дават на химическо чистене и назначени, за да изсъхне.Любимо ястие дете - по-пъстри модели.Мека пяна с ефект на памет с по-висока възвръщаемост ще Осигури на Вас и Вашето Дете комфорт, Подобен на облак.Дебелина 1,5 см Ефективно предпазва главата и коленете на Детето.Подписано Като Игрална подложка, децата Го обичат повече от всичко.Описание на продукта : ➤ РАЗМЕР : 57 "× 76.5 см х 1,5 см х 1,5 см). 【 Материал : 100% екологично чисти влакна 】 : Нощни постелки, възглавнички, подложки за масички, подложки за эркеров, дръжки на подложки и т. Можете да ги използвате там, където можете да ги поставите, и незабавно подобряване на уют и категорията на дома ➤ Лесно почистване : Подложка за проследяването стъпки пълзи може да се пере в машина, на ръка, се дават на химическо чистене и да се мотае да изсъхне.В случай на възникване на някакви проблеми, моля, свържете се директно с нас.Ние ще се радваме да ви оказва навременна подкрепа в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория