• Ново
KLKCMS Органайзер за съхранение на играчки на колела, Лесно Перемещаемая Капак и дръжки, Многофункционална Кошница за съхранение в детска градина, Штабелируем?

KLKCMS Органайзер за съхранение на играчки на колела, Лесно Перемещаемая Капак и дръжки, Многофункционална Кошница за съхранение

Rating 
BGN 31.15

Сума
Налично за поръчка

* Лесна за преместване : Конструкцията на нашите кутии за съхранение с 4 колела дава възможност да се търкаля на тяхното плавно и безшумно, не издавайки остри звуци, и гарантира, че не поцарапаете и не оставя следи по повърхносттаЛесно, кликнете и дръпна. * Широко приложение : Кутии за съхранение може да се използва в спалнята, хола, кухнята, офиса, шкафовете и тумбочках за поддържане на вашите пространства в чистота и организация. * Органайзер за дома : В тази кутия-органайзер с достатъчно място за съхранение на детски дрехи, детски играчки, книги, детски играчки и много други. * Първокласно качество : Тази потребителска кошница за съхранение е направена от висококачествен полипропилен материал, дебела, здрава и трайна употреба.Штабелируемый, спестяващ място. * Удобство за съхранение : Дизайн на кутия-организатор с капак и двойни дръжки идеална за сортиране и подреждане на мръсни предмети, увеличаване на пространството и поддържане на реда в стаята.Описание : - Удобство за съхранение : Дизайн на кутия-организатор с капак и двойни дръжки идеална за сортиране и подреждане на вашите мръсни предмети, увеличаване на пространството и поддържане на реда в стаята си. - Органайзер за дома : В тази кутия-органайзер с достатъчно място за съхранение на детски дрехи, детски играчки, книги, детски играчки и много други. - Лекота на движение : Конструкцията на нашите кутии за съхранение с 4 колела дава възможност да се търкаля на тяхното плавно и безшумно, не издавайки остри звуци, и гарантира, че не поцарапаете и не оставя следи върху някаква повърхност.Лесно, кликнете и дръпна. - Първокласно качество : Тази потребителска кошница за съхранение е направена от висококачествен полипропилен материал, дебела, здрава и трайна употреба.Штабелируемый, спестяващ място. - Широко приложение : Кутии за съхранение може да се използва в спалнята, хола, кухнята, офиса, шкафовете и тумбочках за поддържане на вашите пространства в чистота и организация.Спецификация : - Материал : PP Таблицата размери : Малка : 50 см x 32 см x 33 см/ 19.99inch Голям : 59 см x 38.08inch Опаковката включва : 1 кутия за съхранение.

Всичко за продукта

- Material:
PP
Size Chart:
Small:
50cmx32cmx33cm/19.69inchx12.60inchx12.99inch
Large:
59cmx38.5cmx38.3cm/23.23inchx15.16inchx15.08inch
Package Includes:
1 Storage Bin:

Подобни продукти в категория