• Ново
Преносима детска площадка Tksd & m, Foldout комплект 2 в 1 за игри с Удобен матрак, Нощно Кошче с 5 Регулировками височина, Сгъваема кошче (Сив)

Преносима детска площадка Tksd & m, Foldout комплект 2 в 1 за игри с Удобен матрак, Нощно Кошче с 5 Регулировками височина,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Лесно се събира И се оформя 】 Следвайте инструкциите, тази креватче може да завърши събрание или разгъване за около пет минути 【Се ИЗПОЛЗВА 2 В 1】може да се използва като площадка и като детско креватче.И дължина 47 сантиметра отговаря на заявка за актуализиране, тъй като бебето расте с всеки изминал ден. 【Регулируеми по височина】 Той перфектно се вписва в непосредствена близост до маминой легло, което позволява на майка ми е лесно да се грижи за детето си, дори и в легнало положение на леглото.Междувременно дете се намира в непосредствена близост с мама, че и тя все още има своето лично пространство. 【ПРЕНОСИМ】 Само 10 кг и сгъваема размер 8.5*30 инчовата чанта с дръжка я прави преносима и много удобна за преместване и пренасяне. 【ЗДРАВ】 Висококачествени материали и дизайн, подходящи за американския стандарт ASTM, правят тази детска яслата твърдо.Цвят на неутрално за момчета и момичета.ЛЕСНО се СЪБИРА И се оформя Следвайте инструкциите, тази креватче може да завърши събрание или разгъване за около пет минути. ИЗПОЛЗВА СЕ 2 В 1. Може да се използва като площадка и как да спя.И дължина 47 сантиметра отговаря на заявка за актуализиране, тъй като бебето расте с всеки изминал ден.РЕГУЛИРУЕМИ ПО височина, Той е идеално разположени в близост до маминой легло, което позволява на майка ми е лесно да се грижи за детето си, дори и в легнало положение на леглото.Междувременно дете се намира в непосредствена близост с мама, че и тя все още има своето лично пространство.ПРЕНОСИМ общо тегло 10 кг и сгъваема размер 8.5*30 инчовата чанта с дръжка я прави преносима и много удобна за преместване и пренасяне.ЗДРАВ Материал и дизайн с високо качество, съответстващи на американския стандарт ASTM, правят тази детска яслата твърдо.Цвят на неутрално за момчета и момичета.РЕГУЛИРУЕМИ ПО височина, Той е идеално разположени в близост до маминой легло, което позволява на майка ми е лесно да се грижи за детето си, дори и в легнало положение на леглото.Междувременно дете се намира в непосредствена близост с мама, че и тя все още има своето лично пространство. ИЗПОЛЗВА СЕ 2 В 1. Може да се използва като площадка и как да спя.И дължина 47 сантиметра отговаря на заявка за актуализиране, тъй като бебето расте с всеки изминал ден.Родителите, но не и децата, може да се отвори вход в игра отвън, за да позволят на децата да се измъкнем навън.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория