• Ново
2 бр., Подпори за Фотосесия на Детето, Одеало, Еластична Трикотажная Наметало, Пеленание за Момчета и Момичета, Подложка за Фотосесии (Бяло Одеало + наметало)

2 бр., Подпори за Фотосесия на Детето, Одеало, Еластична Трикотажная Наметало, Пеленание за Момчета и Момичета, Подложка

Rating 
BGN 7.20

Сума
Налично за поръчка

❤Марка : Vedory (Регистрирана търговска марка в Служба по патенти и търговски марки на САЩ. ❤Реквизит за фотосесия на бебето : в това число 1 бр. на дисбалансите и 1 бр.Размер одеала : Размер одеала : 19,7 * 23,6 инча/50 *60 вж. (перфектни снимки на новороденото). ❤- За ръчно плетене на една кука размер на всеки костюм ще предубедени, моля, проявете разбиране.Начин на приложение : При някои бебета с чувствителна кожа, преди носенето, моля, изпиране на ръка преди употреба и го оставете да изсъхне на въздуха. препоръчваме ви първо да се изпират на ръка. начин на пране : Ръчно пране в студена вода, без белина, след това да изсъхне, когато е необходимо прогладьте желязо. ❤ Е МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето и подаръци, супер меки, удобни и дишащи. Направете вашето дете е по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Костюм за парти за новородено, Подпори за детска фотография, Подпори за детска фотосесия, идеален за костюм за парти за новородени.Този набор от подпори за детска фотография, изработени 100% ръчно. ❤-Цвят : благодарение на разделителната способност на екрана на компютъра или осветление фотосесия, това може да доведе до това, че цвета на продукта е малко по-различно.Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия продукт, че предлагаме гаранция за удовлетвореност!Ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние ще решим вашия проблем в момента. ❤Марка : Vedory. (Регистрирана търговска марка в Служба по патенти и търговски марки на САЩ. ❤Реквизит за фотосесия на бебето : в това число 1 бр. на дисбалансите и 1 бр.Размер одеала : Размер одеала : 19,7 * 23,6 инча/50 *60 вж. (перфектни снимки на новороденото). ❤- За ръчно плетене на една кука размер на всеки костюм ще предубедени, моля, проявете разбиране.Начин на приложение : При някои бебета с чувствителна кожа, преди носенето, моля, изпиране на ръка преди употреба и го оставете да изсъхне на въздуха. препоръчваме ви първо да се изпират на ръка. начин на пране : Ръчно пране в студена вода, без белина, след това да изсъхне, когато е необходимо прогладьте желязо. ❤ Е МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето и подаръци, супер меки, удобни и дишащи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория