• Ново
NUOBESTY 48 бр. Цветен Малко Ръчно изработени Детски Проект За деца, Производство на Формуляри, Обучение, Подаръци, Играчки и Детска градина, Подвижни Занаяти за Стълби, ?

NUOBESTY 48 бр. Цветен Малко Ръчно изработени Детски Проект За деца, Производство на Формуляри, Обучение, Подаръци, Играчки

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ЕТИКЕТИ С ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ЕТИКЕТИ ЗА ПОЛ - Надежден материал - подови бележки във формата карабини, произведени от стиропор, нетоксични и безопасни, са изчислени за продължителна употребаМини стикери с пръстови отпечатъци - Моля, имайте предвид, че на обратната страна няма лепило.СТИКЕР За ДЕТСКА СТАЯ.?Какво получавате? : Пакетът включва 24 бр стикери за крака в различни цветове.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Стикер за краката-етикети с пръстови отпечатъци Малки - Маркери за краката carpe са изработени от висококачествена пяна и износоустойчивост, им е трудно выцветить от докосване или переступания, размерът е около 20x11x0,5 см СМЕНЯЕМИ етикети за краката-стикер за пода в класната стая, изработена от сменяеми материал.ЕТИКЕТИ С ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ЕТИКЕТИ ЗА ПОЛ - Надежден материал - подови бележки във формата карабини, произведени от стиропор, нетоксични и безопасни, са изчислени за продължителна употреба.Мини стикери с пръстови отпечатъци - Моля, имайте предвид, че на обратната страна няма лепило.СТИКЕР За ДЕТСКА СТАЯ.?Какво получавате? : Пакетът включва 24 бр стикери за крака в различни цветове.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Стикер за краката-етикети с пръстови отпечатъци Малки - Маркери за краката carpe са изработени от висококачествена пяна и износоустойчивост, им е трудно выцветить от докосване или переступания, размерът е около 20x11x0,5 см СМЕНЯЕМИ етикети за краката-стикер за пода в класната стая, изработена от сменяеми материал.Списък на пакетите 48 x етикети Особености - Подходящ : за всяка чисти гладки стени, плочки, прозорци, метал, гардероб, пластмасови стенни стикери. - Размер : Около 20x11x0,5 см етикети за крака на пода. - Лесно се нанасят, лесно се отстраняват, без да оставя лепкави следи, етикети за пода. - Моля, имайте предвид, че на обратната страна на етикети за пол не с лепило. - Произведен с помощта на подвижни стикери за стена с нанесен върху нея материал. - Материал : Пенопластовая мини-самозалепващи пенопластовая стикер. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните стикери на пода крака.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория