• Ново
Кошарката BCCPL59 x59 с врата, Най-новото детско фехтовка през 2022 г., Подвижни Игри двор за деца, Фехтовка за деца в стая, Малка Птицеферма за деца, Игрална конзола за гриж?

Кошарката BCCPL59 x59 с врата, Най-новото детско фехтовка през 2022 г., Подвижни Игри двор за деца, Фехтовка за деца в стая,

Rating 
BGN 31.67

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. [Размер на изделия] Увеличен размер на огради след монтаж е : 1,5 М * 1,5 М * 0,68 М, което е по-подходящ за места с малък семеен пространство или малко пространство за занимания.Размерът на външната опаковка огради : 73*25*17 см, тегло : 6,2 кг, малка опаковка, тегло малък, положението може да се движи по всяко време. [Неща изделия] от Плат за ограда изработена от плат Оксфорд 300 D, която може да се пере, тъй като е устойчив на разтягане и много мека и удобна.Скоба е направена от тръба от неръждаема стомана 204 # дебелина 0,4 мм и е снабден с пластмасова тройниковым съединение, което значително увеличава силата на огради.Окото на вратата табелка с цип е изработена от композитен материал с висока якост, който по-трайни, отколкото обикновените мълнии, и няма да има такива проблеми, като залепване и отваливание. [Безопасността на продукта] Този продукт е сертифицирана от CPC в САЩ и да отговаря на стандартите на конструктивна сигурност, защита на околната среда и здравето, така че можете да го купуват с увереност.[Почистване и поддръжка]Кърпа, за ограда, може да се пере в машина и на ръка, тя не ще се свие или избледняване, много е удобно за почистване и поддържане, и тя не ще ви даде допълнително натоварване. [Добър помощник на майките] Когато имате хиляди случаи, може да ви е трудно, добре се грижи за бебето си.За щастие, преносими подвижни огради позволяват на децата си да играят наблизо, на сигурно място, независимо дали в помещения или на открито. (Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория