• Ново
Детско Носимое одеяло SnoozyNest│0,5 кг жалби, Торбичка за сън с дълъг ръкав, Преходни Детско Пеленальное одеало за Новородено (3-6 месеца, малък, Пиратски живот)

Детско Носимое одеяло SnoozyNest│0,5 кг жалби, Торбичка за сън с дълъг ръкав, Преходни Детско Пеленальное одеало за Новородено

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Удобна и мека кърпа】- Това е детски спален чувал с тегло 05 грама, състоящ се от 95% полиестер и 5% ликра.Нашето пеленальное одеяло може да се носи както по отделно в горещо време, така и с други дрехи в студеното време.Това е идеалното носимое одеяло за чувствителна кожа на бебето. 【Удобен и безопасен дизайн】-Нашето одеяло за свободни с двустранен цип за лесна смяна на пелени е предназначено за това, че вашето дете е топло и безопасно.Горната защитен цип също така предотвратява появата на драскотини по брадичката на детето, осигурявайки му сигурност и комфорт. 【Лекотата на използване и грижи】 - За разлика от други сложни пеленальных одеяла, нашите детски скъпа промяна одеяла са лесни за използване.Просто отворете ципа, поставете бебето си в спален чувал, настройте позицията, а след това издърпайте с цип, което се прави бързо и лесно.Може да се пере в машина в хладка вода, което улеснява неговото почистване и грижи. 【Ергономичен дизайн】 - Носимое одеяло има някои специални модели.Вътре има достатъчно място за краката, за да се движат.Двойна ръкавите са зашити заедно, детето ви да не са надраскани на лицето. 【Порекомендуйте нуждаещите човек】 - Това е идеален подарък за младите майки и опитни родители.Ако търсите подходящ подарък за дете, Snoozy Nest - идеалният избор за вас.Можете да изберете подходящия размер за вашето дете в съответствие с таблицата за размери. 【Удобна и мека кърпа】- Това е детски спален чувал с тегло 0.5 грама, състоящ се от 95% полиестер и 5% ликра.Нашето пеленальное одеяло може да се носи както по отделно в горещо време, така и с други дрехи в студеното време.Това е идеалното носимое одеяло за чувствителна кожа на бебето. 【Удобен и безопасен дизайн】-Нашето одеяло за свободни с двустранен цип за лесна смяна на пелени е предназначено за това, че вашето дете е топло и безопасно.Горната защитен цип също така предотвратява появата на драскотини по брадичката на детето, осигурявайки му сигурност и комфорт. 【Лекотата на използване и грижи】 - За разлика от други сложни пеленальных одеяла, нашите детски скъпа промяна одеяла са лесни за използване.Просто отворете ципа, поставете бебето си в спален чувал, настройте позицията, а след това издърпайте с цип, което се прави бързо и лесно.Може да се пере в машина в хладка вода, което улеснява неговото почистване и грижи. 【Ергономичен дизайн】 - Носимое одеяло има някои специални модели.Вътре има достатъчно място за краката, за да се движат.Двойна ръкавите са зашити заедно, детето ви да не са надраскани на лицето. 【Порекомендуйте нуждаещите човек】 - Това е идеален подарък за младите майки и опитни родители.Ако търсите подходящ подарък за дете, Snoozy Nest - идеалният избор за вас.Можете да изберете подходящия размер за вашето дете в съответствие с таблицата за размери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория