• Ново
Чаршаф За легло От Джърси от Памук, Универсални Кърпи За Легло От Памук за Новородени бебета и малки Деца, Набор от Чаршафи за легла с Цветен Модел, Детско Одеало с Ц?

Чаршаф За легло От Джърси от Памук, Универсални Кърпи За Легло От Памук за Новородени бебета и малки Деца, Набор от Чаршафи

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

❤️Чаршаф за легло с цветен модел : комплекта включва един чаршаф, за новородени, за да е подходяща по големина за детски легла стандартен размер или детски матрак (52 inby 28 инча) и е тествана върху идеална за кацане. ❤️ Бебешки одеала РАЗНООБРАЗНИ СЦЕНАРИИ на УПОТРЕБА : Детско одеало с размер 30 x 40 см е идеално подходящи за спане, своята практика за бебешки колички, покривала за хранене, салфетки от оригване. ❤️ БЛАГОПРИЯТНО ЗА кожата на бебето : Нашето детско одеало minky изработено от 100% висококачествени плюшени тъкани ployester, много мека, лека, топла и дишаща. ❤️ Лесно почистване : лека тъкан, която може да се пере в машина. ❤️ Идеален подарък : Нашият продукт е изпълнен в ретро флорални мотиви с модерен и приятен дизайн, който е идеален майки и бебета.Това е чудесен подарък за малки деца, така и на всички млади майки. ❤️Чаршаф за легло с цветен модел : комплекта включва един чаршаф, за новородени, за да е подходяща по големина за детски легла стандартен размер или детски матрак (52 in.by 28 инча) и е тествана върху идеална за кацане. ❤️ Бебешки одеала РАЗНООБРАЗНИ СЦЕНАРИИ на УПОТРЕБА : Детско одеало с размер 30 x 40 см е идеално подходящи за спане, своята практика за бебешки колички, покривала за хранене, салфетки от оригване. ❤️ БЛАГОПРИЯТНО ЗА кожата на бебето : Нашето детско одеало minky изработено от 100% висококачествени плюшени тъкани ployester, много мека, лека, топла и дишаща. ❤️ Лесно почистване : лека тъкан, която може да се пере в машина. ❤️ Идеален подарък : Нашият продукт е изпълнен в ретро флорални мотиви с модерен и приятен дизайн, който е идеален майки и бебета.Това е чудесен подарък за малки деца, така и на всички млади майки.Детско одеало "Дейзи" и чаршаф долен за детски легла.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория