• Ново
Игри матрак Moonlightfamily 3 Pack n, Подвижни Дишаща калъф от 3D мрежа, която може да се пере в машина, Пяна със средна плътност 4D, който Може да се пере при изплакнете, Пяна със ?

Игри матрак Moonlightfamily 3 Pack n, Подвижни Дишаща калъф от 3D мрежа, която може да се пере в машина, Пяна със средна

Rating 
BGN 37.33

Сума
Налично за поръчка

Лилав калъф с 3 D мрежа, на който може да се пере в машина : лилаво 3 D калъф от дишаща мрежа с увеличаване на dacron отдолу и между обков-светкавици, благодарение на което калъф може лесно да се премахне и да се измие в колатаИдеално за спане на гърба, хълбоците и корема.Високо платените родителите си в САЩ, Европа и Азия. 4 D моющаяся пяна за измиване с висока плътност : 3-инчов пяна с 4 D дупки за образуването на пяна с висока плътност, която се предоставя подкрепа средна плътност, при това напълно дишаща и окачена.Цялата пяна може да се изплаква с ополаскивателем и бързо се изсушава въздуха.Възглавница за новородени Moonlight family и водоустойчив наматрасники по поръчка са на разположение за осигуряване на продължителна сигурност и грижа в режим 24/7.Преносимо и комплексно използване : размер 38x26x3 инча, който е подходящ само за площадки за игра с размери 39,5 * 28,5 инча. Лесно и портативно подходящ за игри на открито, на територията, на двора, за пикник, в офиса, на плажа и т. Насладете се на всеки щастлив момент, с удобен и безгрижно подкрепа. Перфектно и безопасно за детски манежей : идеален за повечето детски манежей 39,5 * 28,5 см, без пропуски във всеки ъгъл.Здрав и надежден : дунапрен, сертифициран Certi PUR-USA. политика за връщане на парите в рамките на 30 дни.Непременно вземете и прочетете инструкциите за употреба след отваряне на опаковката.За всякакви допълнителни въпроси или проблем, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, Moonlight Family винаги ще ви предложим най-доброто и отговарят на решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория