• Ново
Ясла с Потребителски име за Коледната Елха, Чаршаф за Коледното Креватчета, Вградена Ясла, Чаршаф, За Момичета/ Момчета, Мини-Ясла, Персонализиран Подарък За Новоро?

Ясла с Потребителски име за Коледната Елха, Чаршаф за Коледното Креватчета, Вградена Ясла, Чаршаф, За Момичета/ Момчета,

Rating 
BGN 11.10

Сума
Налично за поръчка

Произведено в САЩОпаковка : Поли-Мейлер Опаковка : Поли-Мейлер Опаковка : Поли-Мейлер.Машинно пране в топла вода, слаба сушене в пералня, без избелващи добавки.Моля, имайте предвид, че те трябва да се перат отделно и не трябва да се използва омекотител за тъкани, за да се предотврати пързалка тъкан. 100% трикотаж от полиестер. 24x38 инча, 28x52 инча.Произведено в САЩ.Опаковка : Поли-Мейлер Опаковка : Поли-Мейлер Опаковка : Поли-Мейлер.Машинно пране в топла вода, слаба сушене в пералня, без избелващи добавки.Моля, имайте предвид, че те трябва да се перат отделно и не трябва да се използва омекотител за тъкани, за да се предотврати пързалка тъкан. 100% трикотаж от полиестер. 24x38 инча, 28x52 инча.Произведено в САЩ Опаковка : Поли Мейлер, машинно пране в топла вода, сушене на ниска в пералня, без избелващи добавки.Моля, имайте предвид, че те трябва да се перат отделно и не трябва да се използва омекотител за тъкани, за да се предотврати пързалка тъкан. 100% трикотаж от полиестер 24x38 инча, 28x52 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория