• Ново
Проектор Space Buddy, Проектор Светлина Астронавти, Нощни лампи Звездна Галактика Галактика Мъглявина с Таймер и дистанционно управление, Интериор на Детска стая за сп?

Проектор Space Buddy, Проектор Светлина Астронавти, Нощни лампи Звездна Галактика Галактика Мъглявина с Таймер и дистанционно

Rating 
BGN 14.00

Сума
Налично за поръчка

?【Звезден проектор астронавти】лека нощ-проектор astronaut star е снабден с 8 водни ефекти мъглявина, придружени от блещукащите зелени звезди Спроецируйте го на стената или на тавана на стаята си, и ще видите галактиката, ще се чувствате фантастично, летящи в една галактика със своите деца и любим човек, създаването на една спокойна и релаксираща атмосфера. ?【Най-добрият подарък за деца】 проекционная лампа астронавти е много подходящ за рожден ден, партита, украса на стаята, детска ден, на Коледа, подарък за годишнина.Като нощни лампи или декоративно осветително тяло не е нужно да се притеснявате за това, че детето ще се събуди в тъмна стая. ?【Дистанционно управление и Таймер】Можете да използвате дистанционното управление за настройка на картината, яркост и скорост на въртене, за да конфигурирате приятен ефект проекция.Модели на звездите или мъглявини може да се използват едновременно или поотделно.Освен това, можете да настроите таймера на 45 или 90 минути, и в този случай led проектор star night light автоматично ще се изключи след като можете да спя под звездното небе. ?【Домашно декоративно произведение】 Корона проектор звездна светлина хубаво астронавти може да се завърта на 360 градуса с помощта на магнитна сила и може да контролира посоката на проекция.Освен това, лунна база астронавти е подвижен, а ръката е възможно да се движат на 360 градуса и да се вземат различни пози.Това не е само звезден проектор, но и художествена украса бижута. ?【Безопасни и екологично чисти материали】Проектор astronaut galaxy е изработен от екологично чисти материали, безопасни и нетоксични, с първокласни светодиодни чипове и дълъг живот.Ние сме пълни с доверие в нашите продукти и винаги се придържа към концепцията за обслужване, ориентирано към клиента.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашите продукти.Проектор небето астронавти с таймер и дистанционно управление.Входно напрежение : 5v 1 A. Цвят на продукта : бял.Пакетът включва : . x проектор небето астронавти. x дистанционно управление (батерии в комплекта не са включени). x кабел за зареждане.Сценарий приложение : хол, спалня, домашно кино, стая за игри и т., Партита на закрито включват Коледа, Хелоуин, ден на раждане, вечеря, танци, възторжени, къмпинг.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория