• Ново
Herdio 800 W 6,5 Инчов Улични високоговорители Bluetooth е Водоустойчив, с Превъзходно усилване, Стенни Звукова система, Подсилени баси и здрави, Монтируемые на ротационни ск?

Herdio 800 W 6,5 Инчов Улични високоговорители Bluetooth е Водоустойчив, с Превъзходно усилване, Стенни Звукова система, Подсилени

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Bluetooth технологията 50】 4-канален усилвател, Bluetooth с вход AUX вход (3.5мм), USB, микрофонным конектор, TWS и т. Функция Bluetooth Music позволява да се свърже и излъчване на музика чрез входящ порт AUX, свързване на смартфони и други музикални устройства, plug & play свързване на до 4 пасивни външни високоговорители, се захранва от адаптер за захранване идеален за домашни / офис приложения.5-инчов субуфер и 2,3-инчов пищялка】 Нашата улица bluetooth високоговорители уникален дизайн, оборудвани с 2,3-инчов купольным твитером премиум-клас и 6.5-инчов алуминиев инжекционным заострени БАС-високоговорител.Инсталирайте тази двойка улични високоговорители там, където искате, и да започнете да се насладите на възпроизвеждане на съраунд стереозвука и впечатляващ бас. 【Всепогодная трайност】Корпус на корпуса на външна озвучителна система е изработена от формованной кошница от ABS-пластмаса и е с клас на водоустойчивост IP66 за морски плавателни съдове и са защитени от атмосферни влияния, което позволява да издържат на различни метеорологични условия.Те са идеални за инсталиране в задния двор близо до басейн, гараж, паркинг, беседка на двора. 【Лесна инсталация на завъртане на скоби】 Лесна инсталация на завъртане на скоби за осигуряване на удобно настаняване и фокусиран качество на звука там, където искате!Инструменти за монтаж на стена е противоскользящую дизайн, безопасен и стабилен, лесен за монтаж върху гладки стени, позволява диапазон се движат до 180 °, докато лицевият панел може да се завърта на 90°. 【Че вие получавате и гаранция от една година】 Външни високоговорители * 4, монтажни скоби * от 4, усилвател, Bluetooth * 1, кабели за високоговорители * 4 (16,4 фута / 5 м), 12 vdc-PWRCB * 1, блок захранване * 1. Herdio предоставя гаранция за този комплект може да се настрои на bluetooth високоговорители за срок от 1 година. Ако имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас, ние с удоволствие ще ви помогнем.Външни високоговорители *4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория