• Ново
ZSEDP 120 W Говорител Домашната Телевизионна Система Звукова Панела 3D Стерео Surround Звук Високоговорител Субуфер с Дистанционно Управление

ZSEDP 120 W Говорител Домашната Телевизионна Система Звукова Панела 3D Стерео Surround Звук Високоговорител Субуфер

Rating 
BGN 29.99

Сума
Налично за поръчка

4 лампи пълна гама с мощност 15 W и 2 лампи с фазоинвертором засилване на бас за по-вълнуващ звукРегулиране на силата на звука и пускане с помощта на докосване за управление или предварително регулиране на звука с помощта на дистанционно управление. 3 режима на звука означава, че можете да превключите звука в съответствие с различни видове аудио входа, който слушате.Напълнете помещение дълбок и мощен звук с 4 високоговорителя пълна гама и 2 високи високоговорителя.За да запазите своята система за домашно кино от смущения, както и версия 5.0 ще стане по-стабилна и бърза. 4 лампи пълна гама с мощност 15 W и 2 лампи с фазоинвертором засилване на бас за по-вълнуващ звук.Регулиране на силата на звука и пускане с помощта на докосване за управление или предварително регулиране на звука с помощта на дистанционно управление. 3 режима на звука означава, че можете да превключите звука в съответствие с различни видове аудио вход, който слушате.Напълнете помещение дълбок и мощен звук с 4 високоговорителя пълна гама и 2 високи високоговорителя.За да запазите своята система за домашно кино от смущения, както и версия 5.0 ще стане по-стабилна и бърза.Параметри : Кодеци : Apt-X Функция за обратно възпроизвеждане : mp3 Управление на глас : не, Общо хармонично изкривяване : 1% Поддръжка на Apt-x : Да, дисплей : No Mid-диапазон материал : друга Честота на възпроизвеждане : 120 Честота на възпроизвеждане : 2-4 Ом Комплект : 1 * Звукова панел Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Всичко за продукта

Codecs:
Apt-X
Playback Function:
mp3
Voice Control:
No
Total Harmonic Distortion:
1%
Support Apt-x:
Yes
Display Screen:
No
Mid-range material:
Other
PMPO:
120 W
Impedance:
2-4 Ohm
Package Include:
1* Sound bar:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Подобни продукти в категория