• Ново
Стенни Изход Sara-u Аудио-Видеопанель Разпределителните Скоростна Динамиката на Контакт на Храна

Стенни Изход Sara-u Аудио-Видеопанель Разпределителните Скоростна Динамиката на Контакт на Храна

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Разпределителните кутия за акустични системи инженерна инсталация е предварително вградена съединителната кутия за декорация на дома, който помага да направите дома си по-чистЛентата е изработена от висококачествен нов огнестойкого суровини за PC.Монтаж и демонтаж са прости.Това е много удобно за използване.Конструкцията е с голяма площ осигурява различна дебелина достъп до веригата на захранване.
Клемма с меден 24-каратово покритие, стандартен размер 86, лесно се сглобява и се разбира.Видове : 2 порта, 4 порта.Разпределителните кутия за акустични системи инженерна инсталация е предварително вградена съединителната кутия за декорация на дома, който помага да направите дома си по-чист.Лентата е изработена от висококачествен нов огнестойкого суровини за PC.Монтаж и демонтаж са прости.Това е много удобно за използване.Конструкцията е с голяма площ осигурява различна дебелина достъп до веригата на захранване.
Клемма с меден 24-каратово покритие, стандартен размер 86, лесно се сглобява и се разбира.Видове : 2 порта, 4 порта. 100% чисто нов и високо качество Особености : Разпределителните кутия за акустични системи инженерна инсталация е предварително вградена съединителната кутия за декорация на дома, който помага да направите дома си по-чист.Лентата е изработена от висококачествен нов огнестойкого суровини за PC.Монтаж и демонтаж са прости.Това е много удобно за използване.Конструкцията с голямо пространство за софтуер с различна дебелина достъп до веригата на захранване. терминал с мед покритие от 24 До стандартен размер на 86, лесно се сглобява и се разбира.Само стенни изход, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени!Параметри : Вид : 2 порта, 4 порта Материал : PC и метал Размери : 86x86 мм/3,39 инча Цвят : бял Брой : 1 бр. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Стенни изход.

Всичко за продукта

Types:
2 ports, 4 ports
Material:
PC & metal
Dimensions:
86x86mm/3.39inch
Color:
White
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Wall Socket :

Подобни продукти в категория