• Ново
Изберете звукова намотка на БАС-говорител 38,5 мм 1,52 , 2 слоя от кръгли медни проводници за ремонт на звука, бас говорителя, 1 бр.

Изберете звукова намотка на БАС-говорител 38,5 мм 1,52 , 2 слоя от кръгли медни проводници за ремонт на звука, бас говорителя,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Параметър】- Диаметър на гласовата намотка : 38,5 мм / 1,52 инча; Обща височина на рамката : 40 мм / 1,57 инча; Височина на меден тел : 12 мм / 0,47 инча; Материал на сонда : 2 слоя от кръгли медни проводници; Материал звук на филм : бял алуминий; Импеданс : 4 Ома 【Материал】- Звукова бобина е изработена от неръждаема кръгла медна тел и бели материали, алуминий, лека и удобна за переноске, лесен за употреба. 【Функция】 - Звукова бобина (състояща се от формирователя и ликвидация) представлява намотка от тел, го очакваха до върха на конуса на високоговорителя. 【Прилагането на】- Звукова намотка може да се използва за линейни двигатели с звукова намотка, които създават по-голямо усилие и да се движат на по-големи разстояния, но работят на същия принцип. 【Съдържанието на опаковката】- 1 х звукова намотка.Описание : Звукова бобина (състояща се от формирователя, и ликвидация) представлява намотка от тел, го очакваха до върха на конуса на високоговорителя.Елемент придава движеща сила на конус за сметка на реакцията на магнитното поле на преминаващ през него ток.Той също така се използва за линейни двигатели със звукова намотка, които създават по-голямо усилие и да се движат на по-големи разстояния, но работят на същия принцип.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория