• Ново
Удлинительный кабел с 2 клипса 25 Фута, Удължен захранващ Кабел с 3 розетки, Плосък кабел с няколко розетки и защита от неоторизиран достъп, посочени ETL, За сифони, Бел?

Удлинительный кабел с 2 клипса 25 Фута, Удължен захранващ Кабел с 3 розетки, Плосък кабел с няколко розетки и защита от неоторизиран

Rating 
BGN 9.49

Сума
Налично за поръчка

【Удлинительный кабел с два шипа】 : Кабели Kxable са изработени от най-надеждните материалиБял захранващ кабел с 3 поляризирани розетки (2 контакти на лицевата страна и 1 допълнително гнездо в задната страна).Този кабел е за домашна употреба, който може да се използва в офиса, спалня, задна стая, хол, кухня и много други. 【Удобен дизайн】 : Този кабел е с елегантен дизайн, който е лек и тънък, което позволява лесно да го носите или се под килима.Изход има защитена от неоторизиран достъп вилица, която може да се затвори, когато тя не се използва, което ефективно предпазва от токов удар. 【Сигурен и надежден】 : Поляризованная вилица за хранене NEMA 1-15П и 3 поляризирани контакти NEMA 1-15 R. 16 AWG *2 C, 13 A / 125 В / 1625 Вата. 【Широка съвместимост】 : захранващ Кабел увеличава дължината на захранващия кабел на 2 клипса, че е идеален начин да се превърне една розетка в три.Подходящ за използване на лампа, телевизор, принтер или други устройства с 2-пинов кабел за захранване. 【Безпроблемно обслужване на】 : Нашите продукти се подлагат на прецизни тестове, за да се гарантира, че всеки от тях има изключителна стабилност.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се свържете с нас по всяко време и от нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа.Комплектът включва : удлинительный захранващ кабел с 2 шипа * 1, кабелна замазка * 5. 【Удлинительный кабел с два шипа】 : Кабели Kxable са изработени от най-надеждните материали.Бял захранващ кабел с 3 поляризирани розетки (2 контакти на лицевата страна и 1 допълнително гнездо в задната страна).Този кабел е за домашна употреба, който може да се използва в офиса, спалня, задна стая, хол, кухня и много други. 【Удобен дизайн】 : Този кабел е с елегантен дизайн, който е лек и тънък, което позволява лесно да го носите или се под килима.Изход има защитена от неоторизиран достъп вилица, която може да се затвори, когато тя не се използва, което ефективно предпазва от токов удар. 【Сигурен и надежден】 : Поляризованная вилица за хранене NEMA 1-15П и 3 поляризирани контакти NEMA 1-15 R. 16 AWG *2 C, 13 A / 125 В / 1625 Вата. 【Широка съвместимост】 : захранващ Кабел увеличава дължината на захранващия кабел на 2 клипса, че е идеален начин да се превърне една розетка в три.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория