• Ново
QIBANG 8 инча 4 опаковки + 4 инча 10 x Квадратни led вградени осветителни тела с регулируема яркост с разпределителната кутия, 3CT 3000 K-4000 К-6000 К на избор 18 W CRI85 + изключително т?

QIBANG 8 инча 4 опаковки + 4 инча 10 x Квадратни led вградени осветителни тела с регулируема яркост с разпределителната кутия,

Rating 
BGN 53.73

Сума
Налично за поръчка

1 Високо качество. 【Выбираемые 3 CCT】 4-инчов квадратни led осветителни тела са с нископрофилен класически дизайн; Led квадратен лампа осигурява плавно спиране на тока в диапазона от 100% до 5% с помощта на модерни диммеров; Включва опция за регулиране на цвят, можете да изберете от 3000 До 4000 или 6000 До; Ъгъл на лъча 120 ° не остави тъмни петна на повърхността на пода, премахва неудобството за връщане или замяна поради неподходящи за цветовата температура. предлага се в два размера : 4", 8".【ИНСТАЛИРАНЕ на】 Лесни за инсталиране извити скоби надеждно се фиксират с квадратно встраиваемое осветление в тавана, изолационен контакт изчислява в директен контакт с изолация.За това се изисква само 2 инча монтаж на таван пространство, подходящ за различни тавани и греди.Построена на банката вече не е ограничение за вашия избор. 【Висока яркост и яркостта】 Инсталиране на led-вградени лампа на тавана за получаване на ярката светлина във вашата семейна стая, 4-инчов тънък светильниках се използват висококачествени led чипове, 650 LM консумира 9 Вата, което се равнява на 60 W халогенна лампа, като спестяване на до 90% от разходите за електроенергия.- Вградени лампа Qi Bang подходящ за повечето диммеров на пазара, не трепти, не мига и да не публикува жужжания. за постигане на най-добри резултати се препоръчва да използвате стандартен 110-волтови електронен низковольтный-слаби. 【ГАРАНЦИЯ】 2-годишна безплатна гаранция означава, че ние ще предоставим на вас!Свържете се с нас за лесна и бърза смяна.Не се притеснявайте за всякакви проблеми, свързани с продукта.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за обслужване на клиенти работи 7/24 онлайн. 3 CCT Тънък 4-инчов квадратен led-вградени лампа с разпределителната кутия търсите лампа за осветление дома, но не сте сигурни кой цвят да избера?Уморени ли сте от вградено осветление-старата версия, за което се изисква корпус от консервната банки?Вие се притеснявате за това, че площта на тавана не е достатъчно голяма, за да инсталирате?Не се притеснявайте, ультратонкое led встраиваемое осветление QIBANG - това е точно това, което ви трябва, за да се отърве от всички проблеми!! Тънки осветителни тела  Висока яркост от 650 lm  Избор на трите цветови температури  Липсата на трептене, за мигане и жужжания.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория