• Ново
Интелигентен ключ светлина, полюс Wi-Fi На 2,4 Ghz, работа с Alexa и Google Assistant за гласово управление, дистанционно управление приложение Smart Life / Sasha, концентратор не се изиск?

Интелигентен ключ светлина, полюс Wi-Fi На 2,4 Ghz, работа с Alexa и Google Assistant за гласово управление, дистанционно управление

Rating 
BGN 13.04

Сума
Налично за поръчка

? Лесна инсталация : Моля, уверете се, че вашата електрическа кутия има неутрален проводник (бял цвят) преди покупка Алекса Smart SwitchSmart switch се предлага с защелкивающейся фаянс панел без винтове, която е несъвместима с многоходовыми ключове за осветление; Изисква връзка Wi-Fi или Bluetooth с честота 2,4 Ghz. ? КОНТРОЛИРАЙТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ : Alexa Smart light switch работи с Alexa и Google Assistant.Когато влезете в тъмна стая и удобно устраиваетесь в леглото, можете просто да кажете "Здрасти, Алекс, включи светлина", за да изключите светлината, не ставане от леглото.Независимо дали сте у дома, в офиса или на почивка, можете да включите или изключите светлината и по всяко време с помощта на приложения на вашия смартфон. ? ГРАФИК : изберете опцията Wi-Fi, за да получите умен дом.Включване на осветление така, че да изглежда, че вие винаги у дома.Още по-умни функции, които чакат на вашия дизайн.Синхронизирайте време на включване и изключване с изгрева и определянето на слънце, осветление на верандата ще ви посрещнем, когато дойде у дома късно. ? УНИВЕРСАЛНО УПРАВЛЕНИЕ на ПРИЛОЖЕНИЕ : приложение Smartlife работи с всички устройства Smartlife home, което позволява лесно да управлявате вашия дом от смартфон с Android или IOS.Къщата, е само едно заявление за всички.Дайте възможност на вашето семейство, съседи и гостите достъп до всички устройства на вашия "Умен дом". ? НАСЛАДЕТЕ се на УДОБСТВОТО на SMART home : изхвърлете стария традиционен стенен прекъсвач светлина и направете дома си по-умен с помощта на нашето умно ключа на светлината.Насладете се на удобството на "smart home" лесно!Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 1 * Интелигентна ключове; 1 * Стенни панела; 1 * Ръководство на потребителя; 2 * Винтове. 1 * Интелигентна ключове; 1 * Стенни панела; 1 * Ръководство на потребителя; 2 * Винтове.Умен ключа за лампата работи с Alexa и Google Assistant.Независимо дали сте у дома, в офиса или на почивка, можете да включите или изключите светлината и по всяко време с помощта на приложения на вашия смартфон. Изключете захранването на автоматичен прекъсвач, който се подменя. Махнете стария ключ (направете снимката за по-нататъшна употреба).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория