• Ново
3 в 1 е Напълно Автоматичен Интелигентен Цифров Мултицет с защита от изгаряния, Безконтактно Тестер за напрежение и постоянен/променлив ток с Жужжанием, Автоматичн?

3 в 1 е Напълно Автоматичен Интелигентен Цифров Мултицет с защита от изгаряния, Безконтактно Тестер за напрежение и постоянен/променлив

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Няколко функции] : A1 напълно автоматичен интелигентен цифров мултицет с защита от изгаряния може да се измери напрежението на постоянен или променлив ток, ток, включване /изключване на проводник, съпротивление, честота, определяне на точка на прекъсване, температурата на околната среда, разпознаване на нула / " пожарна телАвтоматично тестване, интелигентна и преносима, дори и начинаещ в ремонт на електрически вериги, може бързо да започнете да използвате. (Забележка : Батерията в комплекта не е включен, моля, поставете батерията, преди да използвате). [Сензор за безконтактно напрежение] : безконтактен детектор на напрежение не може да открие променливо напрежение.Само трябва да превключите на интелектуалния мултицет в безконтактен режим на проверка на променливо напрежение и да се разположат област на измерване в горната част, близо до повърхността на изпитвания обект.Когато устройството ще бъде заряжено, на дисплея ще започне да мига и раздастся предупредителен звуков сигнал. [LCD дисплей и осветление] : Цифров LCD дисплей за прецизно отчитане на подкрепа за задържане на данни, автоматично изключване индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията и звуков сигнал за непрекъснато действие.Ярко фенерче позволява ефективно и удобно да се извършват изпитвания на всяко място, на закрито и на открито, през деня и през нощта. подкрепа за задържане на данни, автоматично изключване индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията и звуков сигнал за непрекъснато действие. [Проверка на проводници под напрежение] : Детектор на проводници под напрежение може автоматично да определи проводник под напрежение или неутрални.Поставете червен тест сонда в гнездото на контакта, ако на дисплея се показва стойност на напрежението (в), това означава, че тел е под напрежение.Ако това е стойността на съпротивлението (Ω), това означава, че има неутрален проводник. [Лекота при работа] : Вмъкване на червена тест жица в клема "INPUT", черен тест проводник на клема "COM", лесно проверявайте за неизправности на веригата и тя премахва неизправност на електрическите инсталации.В опаковката се съдържа подробна инструкция за експлоатация.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, SARDVISA никога ли няма да ви разочарова!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория