• Ново
0-300 В led тестер Led Инструмент за тестване на подсветката на телевизора, на компютъра, на лаптоп, Ремонт на Цялата led лента. Дигитално показване на изходното напрежени?

0-300 В led тестер Led Инструмент за тестване на подсветката на телевизора, на компютъра, на лаптоп, Ремонт на Цялата led

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Инструмент за тестване led подсветка и телевизора за ремонт на преносими компютри, всички led лампи, многофункционален led лампа и тестер на подсветката на телевизора, за всички видове ремонт на led лампи Адаптивно напрежение 0-300В.При тестването на напрежение автоматично се конфигурира, лампата не ще бъде в горите.Цифров дисплей на изходното напрежение в режим на реално време, с вътрешен регулируем напрежение, стойността на напрежението може да самокорректироваться.Изолация от топлина и студ, никога не се влияе от електрически ток, захранващ кабел и кутия интегрирани в дизайна, са лесни за переноске.Може да не трябва да се анализира на екран.Не гледайте директно на топките по време на изпитването, за да се избегне увреждане на очите.Автоматична адаптация към стрес и протичането на ток, автоматично разпознаване на топки лампи и светлинния отделение.Може да тестваме светлинни топки и различни добри и лоши светлинни табла и светлинни панела.С помощта на функцията "работно напрежение" може да използвате точния проблем.Включете двойна led подсветка лек панел.Области на приложение : Подходящ е за тестване ламповых ленти/led панели/ единични led топки/източници на осветление на КОЧАН/осветление led телевизори/дисплеи/ компютри и така нататък. Забележка : Моля, не докосвайте изходно терминал сензори в продължение на дълго време, за безопасно докосване до датчикам в най-кратки срокове. Цвят : както е показано на фигурата.Функция : осветяване.На входа за променлив ток : 85-265 Век Променлив ток.Изход постоянен ток : 0-300 В. Размер (приблизително) : (дължина X широчина X височина) 100 X 37 X 58 мм. на Помещение включва : 1 бр. х led тестер, 2 бр. х позлатени игла, 1 бр. х захранващ кабел. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Пратката включва : 1 бр. * led тестер; 2 бр. * Позлатени игла; 1 бр. * захранващ Кабел. Адаптивно напрежение 0-300 В. При тестването на напрежение автоматично се конфигурира, лампата не ще бъде в горите. Цифров дисплей на изходното напрежение в режим на реално време, с вътрешен регулируем напрежение, стойността на напрежение може да бъде самокорректируемым. Изолация от топлина и студ, никога не се влияе от електрически ток, захранващ кабел и кутия включени в дизайн, лесни за експлоатация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория