• Ново
5 бр. Дигитален Тестер за Напрежение Дръжка Безконтактен LCD Дисплей Детектор за Напрежение на Търсещия Точка на прекъсване на Кабели М за Откриване на Вериги DC/AC 12 д?

5 бр. Дигитален Тестер за Напрежение Дръжка Безконтактен LCD Дисплей Детектор за Напрежение на Търсещия Точка на прекъсване

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Многофункционален : Электрозонд има функции като самоконтрол, откриване на верига 12‑220 v и вериги за променлив ток, определението за мощност на постоянен ток, откриване на по-високо напрежение, а също прави разлика между нулевата линия и се намира точката на скъсванеЗдрав материал : плоска отвертка CR‑V и корпус электрозонда са изработени от изолационен материал ABS от никелевого сплав с железен покритие.Ниска консумация на енергия : Вътрешна плоча интегрални схеми с съпротива точност има ниска консумация на енергия.Безопасен за употреба : За тестване на напрежението просто трябва да държи дръжката на тестер и да натиснете бутона за директно тестване, дръжте отвертка близо до кабела, лесно можете да проверите напрежение.Област на приложение : Тази цифрова писалка-тестер на напрежение е идеален за откриване на вериги и ремонт на домакински уреди. Параметри : Тип на продукта : Цифрова писалка-тестер за напрежение Материал : ABS + никелова сплав с железен покритие Определяне : Дръжка за проверка на напрежението Цвят : зелен Модел : W0181 Тип : без светлина Диапазон на определяне на напрежение : DC / AC 12 v-250 В процес на изграждане Списък : 5 x цифрова писалка-тестер за напрежение Забележка : 1. Бутона не е нужно силно да натискате, и две тестови бутони не трябва да се докосва едновременно по време на изпитването, в противен случай това ще се отрази на чувствителността и на резултатите от теста. Обърнете внимание на влажността и забранете демонтаж.

Всичко за продукта

Item Type:
Digital Voltage Tester Pen
Material:
ABS + Iron Plated Nickel Alloy
Purpose:
Voltage Test Pen
Color:
Green
Model:
W0181
Type:
Without Light
Voltage Detection Range:
DC/AC 12V-250V
Package List:
5 x Digital Voltage Tester Pen:
Note:
1. The button does not need to be pressed hard, and two test buttons cannot be touched at the same time during the test, otherwise it will affect the sensitivity and test results.:
2. Pay attention to moisture and prohibit disassembly.:

Подобни продукти в категория