• Ново
Интелигентен ключ светлина MOES WiFi Без неутрален проводник, без кондензатор, концентратор не се изисква бутон с един проводник под напрежение 2-ро поколение, дистанц?

Интелигентен ключ светлина MOES WiFi Без неутрален проводник, без кондензатор, концентратор не се изисква бутон с един проводник

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Това полюс интелигентен ключ, без неутрален проводник (подходящ за 2-кабелна източник на захранване), не го използвайте като 3-позиционен превключвателСлед приключване на инсталирането устройството трябва да се презареждат в рамките на 5-7 минути след включване за инициализация на ключа.Индикатор (и) ще светне или трепти по време на процеса на зареждане, това е нормално, индикатор (и) автоматично ще се изключи след приключване на зареждането, превключвателят ще започне да работи в нормален режим.Уверете се, че крушки мощност отговаря на изискванията на този превключвател, за да се избегне трептене лампи или други отклонения (минимална мощност : 7 W).Моля, уверете се, че светлината напълно изключен, след това се свържете към Интернет.Минимална мощност : 7 W. Входяща мощност : 100 ~ 120 vac при 60 Hz. Управление : реле.Връзка : Wi-Fi 802.11 b/ g / n 2,4 Ghz. Максимален ток : 8 A. Мощност в режим на готовност : ≤ 0,5 Вата. Срокът на служба на бутона : 500 хиляди пъти.Размер : 105*45*42. Интелигентен ключ светлина MOES с един проводник под напрежение (1 опаковка).Предната престилка. Кратко ръководство за инсталиране. 【 Не се изисква неутрален проводник】 Лесно се инсталира без подмяна на съществуващите кабели с помощта на конструкция, с един проводник под напрежение; Огнезащитни материали и нова технология, без електрическа дъга гарантират сигурна и надеждна работа, което е най-добрия външен вид на всеки дизайн на стената.Се поддържа от претоварване и прегряване за вашата безопасност и отлично потребителски опит.【Широк спектър от приложения】 Работи с минимална мощност 7 W, 1000 W за лампи с нажежаема жичка/халогенни и 350 W led. 【Липсата на капацитет поддържа само мрежа от 2,4 G (не 5 G); Минимален контрол 7 Вата.След завършване на връзката трябва да включват храна за 5-7 минути, преди да използвате устройството за първи път.И, моля, не изключвайте светлината при сдвояване. 【 Не се изисква неутрален проводник】 Лесно се инсталира без подмяна на съществуващите кабели с помощта на конструкция, с един проводник под напрежение; Огнезащитни материали и нова технология, без електрическа дъга гарантират сигурна и надеждна работа, което е най-добрия външен вид на всеки дизайн на стената.Се поддържа от претоварване и прегряване за вашата безопасност и отлично потребителски опит.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория