• Ново
Симпатична електрическа увеличението дръжка - Преносим детектор за напрежение за тестване на верига ac - Водоустойчив инструмент за измерване на напрежение 70-250 В и?

Симпатична електрическа увеличението дръжка - Преносим детектор за напрежение за тестване на верига ac - Водоустойчив инструмент

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 Гъвкавост : Електрически тестер е в състояние да определи не само напрежение, но също така ток, съпротивление, капацитет и други електрически параметри, отговарящи на различните нужди на потребителите. Сигурен и надежден : Изработен от висококачествени материали, електрически тестер оборудван защитни функции, които ефективно осигуряват безопасността на потребителите. Точно измерване на : Оборудвани с высокоточными сензори, електрически тестер може точно измерване на електрически параметри, осигуряване на точността на резултатите от измерванията. Портативен и удобен за употреба : Благодарение на компактен размер и лесно проектиране на електрически тестер за лесно носене и използване, което го прави достъпен дори и за непрофесионалисти. Широко приложимо : Електрически тестер, подходящи за различни области, включително и битови, промишлени и електронен ремонт, отговарящи на нуждите на различни потребители.Това е много практичен електронен измервателен инструмент. Гъвкавост : Електрически тестер е в състояние да определи не само напрежение, но също така ток, съпротивление, капацитет и други електрически параметри, отговарящи на различните нужди на потребителите. Сигурен и надежден : Изработен от висококачествени материали, електрически тестер оборудван защитни функции, които ефективно осигуряват безопасността на потребителите. Точно измерване на : Оборудвани с высокоточными сензори, електрически тестер може точно измерване на електрически параметри, осигуряване на точността на резултатите от измерванията. Портативен и удобен за употреба : Благодарение на компактен размер и лесно проектиране на електрически тестер за лесно носене и използване, което го прави достъпен дори и за непрофесионалисти. Широко приложимо : Електрически тестер, подходящи за различни области, включително и битови, промишлени и електронен ремонт, отговарящи на нуждите на различни потребители.Това е много практичен електронен измервателен инструмент.Представяме electricity тестер pen - вашият универсален инструмент за проверка на електрически ток и определяне на напрежение.Това е универсално устройство, известен също като писалка-тестер за напрежение, дръжка-волтметър или тестер на електрически дръжки, идеален за домашна и професионална употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория