• Ново
Выпускная Скоростна Пералната машина GUOFIS, 1/2-Инчов Запресоване тръбен накрайник PEX F1807 На Входа x 3/4-Инчов тръбен накрайник MHT За свързване към изхода За дрехи, Кутия ?

Выпускная Скоростна Пералната машина GUOFIS, 1/2-Инчов Запресоване тръбен накрайник PEX F1807 На Входа x 3/4-Инчов тръбен

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Отлична издръжливост】 : Выпускная кутия и клапа перални машини са сертифицирани UPC, те са произведени от пластмаса, не на корозия пластмаса за осигуряване на дълготрайна надеждностИ спирателен сферичен кран за топла и студена вода на 1/4 оборот, направен от безоловен месинг, която е устойчива на корозия и високи температури. 【Функционален дизайн】 : Выпускная скоростна пералната машина GUOFIS е както на централната, така и на страничната конструкция източване, които осигуряват удобна функция за източване на вода за перални машини. 【Лесна инсталация】 : Кутия за пералната машина е предназначена за вграден битови приложения, т. използва се за всички видове перални машини.Кутия и рам могат да бъдат разделени за гъвкаво оформление, което позволява производството на инсталация обърната форма.Бърз, траен и монтирующийся. 【Измерение на продукта】 : Размери контакти на пералната машина представляват 9,25 инча x 3,5 инча x 8 инча.Оборудван с фланец извод pex с диаметър 1/2 " и да пристъпите извод MHT с диаметър 3/4 инча.Оборудван повратна отточна вода на 1/4 инча. 【Предпоставка включва】 : Включва предварително инсталирания референтната група.Този раздел е предназначен за свързване на всички системи, отводняване и изпомпване на вода, изисквани при инсталиране на пералната машина, за да се осигури бърз и сигурен достъп до забрана за подаване на вода. 【Отлична издръжливост】 : Выпускная кутия и клапа перални машини са сертифицирани UPC, те са произведени от пластмаса, не на корозия пластмаса за осигуряване на дълготрайна надеждност.И спирателен сферичен кран за топла и студена вода на 1/4 оборот, направен от безоловен месинг, която е устойчива на корозия и високи температури. 【Функционален дизайн】 : Выпускная скоростна пералната машина GUOFIS е както на централната, така и на страничната конструкция източване, които осигуряват удобна функция за източване на вода за перални машини. 【Лесна инсталация】 : Кутия за пералната машина е предназначена за вграден битови приложения, т. използва се за всички видове перални машини.Кутия и рам могат да бъдат разделени за гъвкаво оформление, което позволява производството на инсталация обърната форма.Бърз, траен и монтирующийся. 【Измерение на продукта】 : Размери контакти на пералната машина представляват 9,25 инча x 3,5 инча x 8 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория