• Ново
Гребец магнитна тел Lonbor, Подобрен Гребец Wiremag, Инструмент за облекчаване на Магнитен кабел за дома и на улицата, Гребец тел за любителски ленти, Метална Змия за Пъту?

Гребец магнитна тел Lonbor, Подобрен Гребец Wiremag, Инструмент за облекчаване на Магнитен кабел за дома и на улицата, Гребец

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【ИНОВАТИВЕН МАГНИТЕН гребец КАБЕЛИ】 е Идеално решение на проблема за сложността на дърпане на кабели в тесни зазорахГребец магнитна жица позволява лесно да подадете кабели през стени, подове, тръби и дори таван цепка. 【Магнити две форми】 Гребец wiremag може да премине през отвора с различни размери, и два различни магнита могат да отговарят на вашите различни нужди.Тази иновативна конструкция сцепление позволява кабелям плавно преминават през затворени пространства, изолация и други препятствия. 【Получавате по НАПРЕДЪКА на РАБОТАТА】 Уникален метод на свързване и удобен начин на употреба могат да се ускори уплътнение линии.В различни зазорах, до които не може да достигне, магнитна жица за закрепване към стените ще ви помогне бързо да подадат кабели от пода към точката за достъп, спестявайки вашето време. 【Подходящ размер】 Дебелина на стената, подходяща за риболовни инструменти с магнитен кабел, е ≤ 25 mm (0,98 инча) дължина на въжето е 6 м (19,6 фута), нитевдеватель може гладко да премине през различни препятствия, и вие можете лесно да проникнат под пода и точно да прекарате им. 【ПРИЛОЖИМИ СЦЕНА】Стени с дървени колони, покрити ламперия стени, стени от гипсокартон, дори през стени с метална рамка, различни тръби, под подове и килими и т. В тези пространства, които не могат да режат, гребец кабели може да ви помогне да реши проблема с напрежение на кабела. малък скаут магнит x 1. голям скаут магнит x 1. магнит за стръв x 1. дупчица-каишка x 1. ръководство за потребителя х 1. Размотайте кабел от макара, поставете магнит за стръв (с приложените кабел) чрез желаното от вас място;. Закрепете кабела (дължина до 10 мм) е на линия закрепване;. Смесете го заедно с магнит скаут.Като се използват за улавяне на палеца, издърпайте шнура през стената;. С лекота издърпайте кабела през празнотата.Перфектно решение на проблема трудности протягивания кабели в тесни зазорах.Гребец магнитна жица позволява лесно да подадете кабели през стени, подове, тръби и дори таван цепка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория