• Ново
Инкубатори OUYOLAD за Инкубация на яйца от Инкубатор, на 64 Яйца с Автоматично Переворачиванием яйца и контрол на влажността на въздуха, Автоматично Добавяне на Вода, П?

Инкубатори OUYOLAD за Инкубация на яйца от Инкубатор, на 64 Яйца с Автоматично Переворачиванием яйца и контрол на влажността

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Инкубатори за яйца за люпене,】 Нашия инкубатор за кокошите яйца е подходящ за отглеждане на различни видове яйца, яйцата, патица яйца, гъши яйца, миролюбивия яйца, пъдпъдъчи яйца и друга яйцеобразной птици 【Показване на влага и контрол на температурата】 led екран за измерване на температурата и влажността на въздуха, температурата може да се регулира.Определете дали да се добави вода по показанията на влажност.Свържете устройството за съхранение на вода, и то автоматично ще резервоар за вода. (Ние не предлагаме бутилки).Влажност на ранен етап е около 50-70%, а през последните три дни е по-висока от 75%. 【Автоматично Стругар за яйца и led Свещник за Яйца】Инкубатор за люпене на яйца може автоматично обръщане на яйцата, на всеки 2 часа, вграден вентилатор осигурява циркулация на въздуха за равномерно разпределение на температурата и влажността на въздуха и подобряване на люпимост.Освен това, вграден в лампата за свещите ви позволява да се наблюдава развитието на яйца. 【Обновяване на двоен източник на захранване】 Инкубатор за яйца поддържа достъп до източника на захранване 110 В и могат да бъдат ръчно да се включи в захранва от батерии 12 В след спиране на тока. 5 автоматични режими на инкубация. 【Регулируема тава за яйца】 Разстоянието между тях може да се регулира в съответствие с различни размери на яйца.Нашият перепелиный инкубатор позволява за извеждане на яйца с различни размери, без да се притеснявате за протечке яйца.Подходящи за дома, обучение и лаборатория. 【Инкубатори за яйца за люпене,】 Нашия инкубатор за кокошите яйца е подходящ за отглеждане на различни видове яйца, яйцата, патица яйца, гъши яйца, миролюбивия яйца, пъдпъдъчи яйца и друга яйцеобразной птици. 【Показване на влага и контрол на температурата】 led екран за измерване на температурата и влажността на въздуха, температурата може да се регулира.Определете дали да се добави вода по показанията на влажност.Свържете устройството за съхранение на вода, и то автоматично ще резервоар за вода. (Ние не предлагаме бутилки).Влажност на ранен етап е около 50-70%, а през последните три дни е по-висока от 75%. 【Автоматично Стругар за яйца и led Свещник за Яйца】Инкубатор за люпене на яйца може автоматично обръщане на яйцата, на всеки 2 часа, вграден вентилатор осигурява циркулация на въздуха за равномерно разпределение на температурата и влажността на въздуха и подобряване на люпимост.Освен това, вграден в лампата за свещите ви позволява да се наблюдава развитието на яйца. 【Обновяване на двоен източник на захранване】 Инкубатор за яйца поддържа достъп до източника на захранване 110 В и могат да бъдат ръчно да се включи в захранва от батерии 12 В след спиране на тока. 5 автоматични режими на инкубация. 【Регулируема тава за яйца】 Разстоянието между тях може да се регулира в съответствие с различни размери на яйца.Нашият перепелиный инкубатор позволява за извеждане на яйца с различни размери, без да се притеснявате за протечке яйца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория