• Ново
Магнитен Габър Сцепного устройства, Габър Сцепного устройство на ремаркето Косачки CoiTek 1/2С по-силен магнит, който е Съвместим с Штифтом Сцепного устройство Косачк?

Магнитен Габър Сцепного устройства, Габър Сцепного устройство на ремаркето Косачки CoiTek 1/2С по-силен магнит, който е Съвместим

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Може да изтеглите от 1500 паунда】 : Магнитен свързващ болт е изработен от неръждаема стомана и ултра силна силен магнит, здрав и издръжлив, без ръжда, без корозия, той е супер магнитен, може да изтеглите от 1500 паунда, не е лесно да се прекъсне 【Напълно варени】 : Габър порта ремарке с цялото заварени, силна връзка, изискан производствения процес, различен от куха заваряване на други продукти на пазара, пълна заваряване по-здрава.】 : Пина за навески косачка не може да бъде здраво закотвени магнити, но също така могат да бъдат закрепени шплинтами. идеална двойна защита.Той може да бъде устойчив на всякакъв терен. 【Перфектен размер и широкото използване на】 : Размер на дръжки за благополучно косачки с неодимови магнити е 2,2 инча, размер на закрепване-3,07 инча, а диаметърът-0,59 инча, с изключение на използването на ремаркето, косачки, трактори, колички с общо предназначение, може да се използва за определяне на местоположението. 【Безупречно обслужване】 : Ако имате някакви предложения или въпроси относно нашите щифтове за благополучно ремаркета, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието. 【Може да изтеглите от 1500 паунда】 : Магнитен свързващ болт е изработен от неръждаема стомана и ултра силна силен магнит, здрав и издръжлив, без ръжда, без корозия, той е супер магнитен, може да изтеглите от 1500 паунда, не е лесно да се прекъсне. 【Напълно варени】 : Габър порта ремарке с цялото заварени, силна връзка, изискан производствения процес, различен от куха заваряване на други продукти на пазара, пълна заваряване по-здрава.】 : Пина за навески косачка не може да бъде здраво закотвени магнити, но също така могат да бъдат закрепени шплинтами. идеална двойна защита.Той може да бъде устойчив на всякакъв терен. 【Перфектен размер и широкото използване на】 : Размер на дръжки за благополучно косачки с неодимови магнити е 2,2 инча, размер на закрепване-3,07 инча, а диаметърът-0,59 инча, с изключение на използването на ремаркето, косачки, трактори, колички с общо предназначение, може да се използва за определяне на местоположението. 【Безупречно обслужване】 : Ако имате някакви предложения или въпроси относно нашите щифтове за благополучно ремаркета, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория