• Ново
Временни Татуировки Етикети За Лице Русалка Бижута от Кристал Фестивални Аксесоари САМ Самоклеющийся Crystal Грим За Тялото Диаманти За Лице Пръчка Скъпоценни Камън?

Временни Татуировки Етикети За Лице Русалка Бижута от Кристал Фестивални Аксесоари САМ Самоклеющийся Crystal Грим За Тялото Диаманти

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Опаковка], Можете да получите 4шт бижута на стикери с различни модели на бровях и лицето, всеки стил има свой уникален дизайн, можете да изберете подходящ стил в съответствие с различните случаи, всеки модел отразява вашето различно настроение [Изискан дизайн] Можете да поставите татуировки-етикети за вежди и на лицето на лицето, веждите, челото и т., Украса за лицето добре да се смесва с всички видове облекло и аксесоари, подходящи за Хелоуин, карнавали, фестивали, партита или други случаи, те могат да ни накарат да се чувстват уверени всеки ден. [Лесна за употреба] Тези лицевите украшения са издадени под формата на отделни листове и етикети, така че лицето кристали лесно да се прилага, просто махнете отметката от хартия-субстрат и залепете към собствения си дизайн на лицето, допълнително лепило не е необходимо. [Качествен материал] Произведено от страз и акрилни диаманти, това е украса за лицето festival безопасно и издръжлив.Скъпоценни камъни за лице могат да се използват повторно, почистете ги след първата употреба и използвайте допълнително лепило за мигли или тялото, за да направите лепило за страз за лице, който може да се използва повторно. [Следпродажбено обслужване] Ако не сте 100% доволни от нашите продукти за изкуствени нокти и имате някакви съмнения по време на употреба, моля свържете се с нас възможно най-скоро и ние ще ви предоставим денонощна поддръжка на клиенти. просто махнете отметката от скъпоценни камъни с хартиената основа и нанесете ги върху лицето или тялото по желание.За по-голяма точност се препоръчва да се използват пинсети вместо пръсти при работа със скъпоценни камъни.Ако искате да скъпоценни камъни по-дълго остава на място, нанесете малко количество лепило за мигли на всеки скъпоценен камък преди употреба.Не пръскайте върху чувствителна кожа, близо до окото или ако имате алергия към клей.Весела, красива временни лицевите камъни са лесно достъпни.Идеален за ежедневна употреба, украса, калъфи за телефони, поздравителни картички, боди-арт и т. Са подходящи за професионално студийно или домашна употреба.Дизайн страхотна, лесна за използване и веднага ще ви направи по-привлекателни.Идеално за всеки повод, парти, празник, подарък и т. Изход на светлина може ефективно да се повиши вашата привлекателност и красота.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория