• Ново
Набор от временни Блестящи Татуировки за деца, 30 Пайети за тяло, 1 Брилянтен лепило, 5 Листа Шаблон за Татуировки, 5 бр. Четка за грим, 6 Флуоресцентни пудр, 3 Листа Стик?

Набор от временни Блестящи Татуировки за деца, 30 Пайети за тяло, 1 Брилянтен лепило, 5 Листа Шаблон за Татуировки, 5 бр. Четка

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Набор от пайети за лице включва 30 пайети за тяло, 1 брилянтен лепило, 5 листа шаблон за татуировки, 5 кисточек за грим, 6 флуоресцентни пудр, 3 листа временни стикери за татуировкиИдеи блясък за грим : Тези пайети за рисуване на лице са изработени от козметичен пигмент, са подходящи за нанасяне върху кожата и косата, отлични за блясък на лицето, ноктите, косата и тялото, за да се блистали на рейв-партита, партита, еднорози и русалките.Многофункционална блясък : нашите холографски блясък идеален не само за грим, но и за diy, производство на бижута от смола, производство на слуз, нийл арт, чаши от епоксидна смола, аксесоари за фестивали, пайети rave, пълнеж от епоксидна смола, работи САМ и много други.Лесен за използване - Шаблони за боди-арт от 6 листа са клейкими и да се прибира, просто намери този, който ви харесва, и залепете го на тялото си, попълнете задълбочаване, а след това свалям го, готово!Идеален за блестящи татуировки и боди арт. 100% гаранция за отворете гладко -ако имате някакви допълнителни въпроси за този продукт, моля изпратете ни съобщение за решение.Ние ще се разберем с това колкото се може по-бързо и гарантираме Ви приятни покупки.Моля, започнете да получавате удоволствие от грим с пайети, ние с нетърпение очакваме, когато кажете.Като един вид уникален материал за обработка на повърхности, блестящи пайетки можете да използвате в изкуството поделках, козметика, мебели, опаковане и др.to увеличете визуален ефект и направете украсени изделия по-обемни и привлекателни. Залепете шаблон върху зоната, която искате да декорирате. Нанесете лепило върху разликата. Нанесете пайети така, както на вас ви харесва, на прозрачна глина. Другите шаблони, когато лепилото изсъхне, а след това смахните излишния блясък с четка. Акрилни стикери за декорация на около крайния фигурата. Моля, нанесете пайети веднага след добавяне на лепило, за да се избегне изсъхване на лепилото. Набор от блестящи татуировки е предназначен само за външно приложение. Лепилото може да се почиства с алкохол или вода и сапун. Шаблони за татуировки е Изработен от мек PVC, който е здрав.Ако бъдете достатъчно внимателни, когато използвате, можете да ги използвате отново още няколко пъти.Ние осигуряваме 24-часово техническо ръководство, за да ви осигури отличен търговски опит.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория