• Ново
Стойте на Лабиален червило 24 часа за по-възрастните Жени, Маска за устни Лавандула Сън, Възстановяване на Избледняване на устните, Линия Двоен ефект, Червило, Хидра?

Стойте на Лабиален червило 24 часа за по-възрастните Жени, Маска за устни Лавандула Сън, Възстановяване на Избледняване на устните,

Rating 
BGN 4.67

Сума
Налично за поръчка

Нето тегло : 9 г Размер : 3x3x3 виж 3. Хидратиращ крем с високо съдържание на хранителни вещества Остава на устните Си по цяла нощ. Той расплавляет на Мъртвите клетки на кожата на устните Си, докато спите.Нето тегло : 9g Feature1. Преди лягане нанесете достатъчно количество, за да покрие устните с пръст или се покрива с памучна свещ стик. Освежаващо усещане с аромат на горски плодове.1 x Маска за Губ3. Хидратиращ крем с високо съдържание на хранителни вещества остава на устните си по цяла нощ. Съдържа овощни съдържанието с високо съдържание на витамин С и съдържание на сулфати. Той расплавляет на мъртвите клетки на кожата на устните си, докато спите.Как да използвате 50 г x1 бр. Размер : 3x3x3 cm2. Избършете със салфетка на следващата сутрин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория