• Ново
Набор от водостойких тонированных гелове за вежди-5 бр. Кафява/черна/Прозрачна спирала за вежди, Определени тонированных гелове за фиксиране на веждите, Устойчив У?

Набор от водостойких тонированных гелове за вежди-5 бр. Кафява/черна/Прозрачна спирала за вежди, Определени тонированных

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Какво ще получите - вие ще получите 4 бр водоустойчива оцветени гел за вежди, 1 бр. 3 D прозрачен гел за настройки на веждите, 1 бр. двустранен четката за вежди и 24 бр. шаблони за вежди.Този комплект ще ви помогне бързо да получите красиви вежди естествено.Оцветени гел за вежди запълва редки части, за да увеличи количеството и дебелината на веждите и да им даде по-здравословен вид.Прозрачен гел за фиксиране на веждите ще направят вашите вежди са по-обемни и естествени.Това е най-добрият комплект за грим на идеалните вежди.ОЦВЕТЕНИ ГЕЛ за вежди - В комплекта са включени 4 класическите модни цветове за оцветяване на веждите : светло кафяво, средно кафяво, тъмно кафяво и пепеляво-черен.Те са изработени от меки и не са дразнещи материали за подхранване на веждите си и им придават блясък, като в същото време лесно да се оформят, попълват и се държат вежди на място.Оцветени гел за вежди придава бровям обем и им придава естествен вид, подобен на космите.ПРОЗРАЧЕН ГЕЛ ЗА оформяне на ВЕЖДИ - Течност за оформяне на веждите има гладка консистенция, създава 3 D естествени и идеалните вежди.При чесане чрез естествени вежди се добавя смъртността, размер, текстура.Направете вашия грим на веждите по-обемни.Това е грим на веждите "дъждобран", непоклатимост.ИЗПОЛЗВАЙТЕ ОТДЕЛНО и В КОМБИНАЦИЯ - Как тонирующий гел за вежди, така и гел за оформяне на вежди са водоустойчиви, което осигурява висока устойчивост към въздействието на вода, пот и масло.Можете да ги използвате поотделно или заедно, и съвместното използване те са еквивалентни на двойна застраховка на вашите вежди.Винаги поддържайте добра форма.КРАСОТАТА е ЗА ВСИЧКИ - Предлага се в 5 нюанса за вежди, които помагат да се запълни и да даде форма бровям.Това е идеалният подарък за дамите, които обичат красотата на Деня на майката, рожден Ден, седмица медицински сестри, деня на благодарността и т. Все в този продукт гипоаллергенно, не предизвиква дразнене, клинично тестван, тестван за алергии.Никога не тестировался на животните. Комплект от 5 бр. водоустойчив тонированного гел за вежди-светло-кафяв/кафяв/тъмно кафяв/пепеляво-черна/прозрачна спирала за вежди, определени тонированного гел за фиксиране на веждите, устойчив устойчив грим на вежди, спирала, за да придадат обем на бровям, с четка за вежди и 24 бр трафаретом за вежди, идеален подарък за жени, майки .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория