• Ново
Крем Пръчка за руж за бузите и устните, Пръчки за оформяне на грима и Хайлайтера за цялата кожа, Набор от Пръчки за грим, Руж за грим (01 #+ 02 #)

Крем Пръчка за руж за бузите и устните, Пръчки за оформяне на грима и Хайлайтера за цялата кожа, Набор от Пръчки за грим,

Rating 
BGN 5.06

Сума
Налично за поръчка

Съдържание нето : 6 г /0,21 ет Размери на продукта : 2.2 виж Тегло на опаковката : 27,2 г. Размер на опаковката : 2.7 виж Уникален дизайн : Набор от пръчки за грим, корона пръчки леко под ъгъл, което го прави по-гладка.Дизайн стик за грим е лесен за използване, вие просто правите го за нанасяне.Той придава на многобройните статуи вид, помага за създаване на перфектен грим.Моля, обърнете внимание : Външната опаковка стик е почти същата, вътре в цвета на стик друг, има и стик за руж, хайлайтер и контурный стик.Многофункционален стик за грим : стик може да се прилага върху бузата, а също и като сенки за очи или червило и още много други.Компактен дизайн го прави по-удобен за използване, а също така може да се използва като подарък за близки и любими.Лесно за носене и употреба : лека формула го прави почти безпогрешен и е идеален за подкрашивания в пътя. популярните ежедневни цветове, подходящи за различни случаи.Идеален за всякакъв цвят на кожата : тези гъвкави пръчки за грим достатъчно прозрачни, за да работи с всякакъв оттенък на кожата - от фарфорового до шоколад.Освен това, на разположение три цвята лице multi stick.Начин на нанасяне : Нанесете върху очите, бузите и устните и смес с четка или с върха на пръстите.Използвайте самостоятелно или като основа за пудровых продукти за още по-упорит цвят. Грим за целия ден.Водоустойчив и защитен от изпотяване, прави кожата по-красива. Ефективно контролира съдържанието на мазнини.Поддържа кожата влажна, контролира съдържанието на мазнини. Подобрява контура.Подобрява сложността и усещане стерео. Подобрява контура.Легкомысленная мерцающая пръчка, Отличен за засаждане.

Всичко за продукта

Net content:
6g/0.21fl.oz.

Подобни продукти в категория