• Ново
Doubnine Къна Колиета Жично Пръстен Елегантна Малка Брънка от Веригата Колие От Сребро, Злато, Бижута от Оръжеен Метал за Жени (сребро)

Doubnine Къна Колиета Жично Пръстен Елегантна Малка Брънка от Веригата Колие От Сребро, Злато, Бижута от Оръжеен Метал за

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

♡ Всичко, което трябва да е колие с татуировка, която е подходяща за носене самостоятелно или в комбинация с други герданОблечен като изискан колиета за всеки, заедно!. ♡ Материал : сплав от сребро. ♡ Размер : Еластично огърлица на гъвкава еластична лента 34 см (13 инча) удължена верига на 7 см може да се регулира. ♡ Благодарим ви за преглед и, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!. ♡ Всичко, което трябва да е колие с татуировка, която е подходяща за носене самостоятелно или в комбинация с други гердан.Облечен като изискан колиета за всеки, заедно!. ♡ Материал : сплав от сребро. ♡ Размер : Еластично огърлица на гъвкава еластична лента 34 см (13 инча) удължена верига на 7 см може да се регулира. ♡ Благодарим ви за преглед и, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!. ☞ Look Here♫ Купи го сега ♪ Това изискано бижу, което можете да носите всеки ден ♪ Специално украса, която ще се грижиш за ♪ най-Доброто колие за нея♡ Висококачествени материали и внимание към продукт☝ ☞Items Maintenance♫ Моля, изваждайте си бижута преди тренировка, приемането на душ и преди лягане.За лесно почистване внимателно отполируйте суха, мека кърпа без кърпичка, за да се избегне надраскване.Моля, съхранявайте го в херметически затворени контейнери, такъв като найлонова торбичка за бижута или с цип.Моля, не използвайте химикали за почистване на бижута, тъй като те ще носят повече вреда, отколкото полза.Благодарим ви за преглед и, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория