• Ново
АМЕРИКАНСКИЯТ бижутер набор от ЗВЕЗДНА ОЧИТЕ от 25 временни флаш татуировки от водоустойчива метално фолио премиум-клас, Подаръци за партита, временна татуировка, ?

АМЕРИКАНСКИЯТ бижутер набор от ЗВЕЗДНА ОЧИТЕ от 25 временни флаш татуировки от водоустойчива метално фолио премиум-клас,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

⚡️ Комплектът включва 25 на индивидуалните вълни-татуировки American Starry Eye Jewel от метално фолио ⚡️ Пази 2-6 дни (защита от вода и пот) - нетоксичен и безопасен за всеки човек. ⚡️ Фолио с най-високо качество с висококачествено лепило за даване на упорит блясък!. ⚡️ Предварително изрязани карти с татуировки за удобство на настройка и показване на събития с прости инструкции за нанасяне и отстраняване на гърба на всяка карта с татуировки. ⚡️ Оригинална временна татуировка, марка, както се вижда на Бионсе. лесно се нанася - просто добавете вода!. ⚡️ Комплектът включва 25 на индивидуалните вълни-татуировки American Starry Eye Jewel от метално фолио. ⚡️ Пази 2-6 дни (защита от вода и пот) - нетоксичен и безопасен за всеки човек. ⚡️ Фолио с най-високо качество с висококачествено лепило за даване на упорит блясък!. ⚡️ Предварително изрязани карти с татуировки за удобство на настройка и показване на събития с прости инструкции за нанасяне и отстраняване на гърба на всяка карта с татуировки. ⚡️ Оригинална временна татуировка като на Бионсе . лесно се нанася - просто добавете вода!.Тези флаш-татуировки® готови за парти!Празнувайте стилно с набор от украса за партита "AMERICAN STARRY EYE JEWEL" в червено, златния, сребрист и син цветове "Звездни очи", които са идеално място за партита на Четвърти юли, за олимпийските събития, паради и празненства. (1) определени от 25 временни татуировки * Индивидуална отпечатване на карта с размери х 3,75 3,25 инча, предварително вырезанной за бързо нанасяне на събития Прости инструкции за нанасяне и отстраняване на гърба на всяка карта с татуировки Метално фолио премиум-клас, цветни мастила и лепила при подходящи грижи се държат 2-6 дни, нетоксичен и безопасен за всички възрасти, но не се препоръчва на деца под 3 години.Опаковани в плик метален пакет с 2 безплатни, кърпички за премахване на Flash Off™ * Количество е посочено в отделни комплекти от по 50 броя. Пример : Избор на броя '2' означава, че вие получавате 2 комплекта с общо 20 татуировки.Черпайте вдъхновение, пускайте татуировка за партита в събития, прикрепляйте татуировка-изненада за покани и благодарственным бележки, използвайте ги като подаръци за партита, наклеивайте в стъклен съд, бутилки вино, подаръчни комплекти, вази, кутии за свещи .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория