• Ново
Donano 2 бр. Шаблони за очна линия на очите С Топчета Крила, Шаблони за сенки за очи Котешка очна линия, Силикон Инструмент за очна линия на Очите, Многофункционален Инс?

Donano 2 бр. Шаблони за очна линия на очите С Топчета Крила, Шаблони за сенки за очи Котешка очна линия, Силикон Инструмент за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Средство за грим 5 в 1】Дугообразный дизайн с различни ъгли ви помага лесно и бързо да завърши процеса на грим подводкой за очи, молив за вежди, сенки за очи четка за мигли и дори грима на устнитеДизайн опашчица-молец, може да се използва за крем за лице.Един инструмент, множество функции. 【Висококачествен силикон】 Този инструмент за очна линия на очите е изработена от хранително-силикон.Здрав, огнеупорни, моющийся и многократна употреба.Мек и еластичен, лесен за почистване. 【Лесна употреба】 Използвайте средство за безупречна очна линия на миглите, за да спестите време за грим.Това ще ви помогне бързо да се прилага грим, да се разпределят равномерно по кожата и създаване на съраунд деликатен грим, така че да можете по-точно да молив за очи за няколко секунди.Той е много подходящ за начинаещи или майстори грим. 【Малък и преносим】Инструмент за очна линия на очите на малки и изящни, а в центъра му има вдлъбнатина, която е удобна за съхранение и пренасяне. 【Предпоставка включва 】 2 бр. инструмент за грим на очите с инструкциите на производителя.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Параметри : Опаковка : Шаблони за очна линия на очите, на върховете на крилата x2 размери на продукта : 2,3 * 4,6 инча Материал : силикон Цвят на продукта : лилаво, Синьо, розов Особености : 1. Разработен с помощта на хранително силикон FDA, хигиена на околната среда 2. Подходящ за всички типове кожа, всички пола и от всички възрастови групи. Лек и лесно да го вземат със себе си в пътуване. Лесен за употреба.Лесен за почистване 5. Подарък, който запазва красотата.Многофункционален инструмент за грим на очите 1. С помощта на молив за очи 2. С помощта на спирала за мигли 3. С помощта на червило 4. средство за нанасяне на крем за лице / маска за бърз грим за начинаещи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория