• Ново
GL-Turelifes Водоустойчив Прах-печат за вежди Perfect Eyebrow Power Seal е Естествена компактна пудра за вежди Нежна форма (тъмно кафяво)

GL-Turelifes Водоустойчив Прах-печат за вежди Perfect Eyebrow Power Seal е Естествена компактна пудра за вежди Нежна форма (тъмно

Rating 
BGN 4.00

Сума
Налично за поръчка

➤ Без никакво умение, идеален за тези, които винаги се обърква с чесане и боядисване на вежди, подходящ за начинаещи ➤ Съвет на продавача : Използвайте лосион преди да нанесете прах за вежди, ефект на водоустойчивост и защита от пот, ще бъде по-добре. 3 Различни форми на веждите : Дъговидна вежда, Ивовая вежда и директен вежда.Лесно рисуването на веждите и да се създаде естествена и перфектна форма на веждите за една секунда. ➤ Устойчиви на размазыванию.Този гел-компактна пудра за вежди могат да останат върху кожата през целия ден и лесно се отстранява средство за отстраняване на грим. ☀ Подходящ за различни случаи, идеални за ежедневен грим, грим за партита, ежедневния грим, сватбен грим и др ➤ Пакетът включва : 1 * Кутия за вежди с огледало. 3 * Двойка печати с различна форма за веждите. 1 * Пискюл за вежди. Бързо и лесно нанасяне на веждите.Независимо от това, светли имате на веждите или сте загубили вежди се дължи на прекомерно выщипывания или плешивост, печат за вежди, създадена на ляво и на дясно, създава идеалният естествен вид на веждите в продължение на няколко секунди, който ще продължи за цял ден.Пакетът включва : 1 * Кутия за вежди с огледало. 3 * Двойка печати с различна форма за веждите. 1 * Пискюл за вежди.Начин на употреба : 1. Вземи печат за вежди, натиснете го към малка кутия с пудра за вежди, след това разтривайте я от ляво на дясно, докато печат не е пълна пудра. Поставете печат на надбровной костите, за да се определи място за настаняване.След това внимателно поставете печата върху кожата и натиснете. 3, при необходимост подкрасьте.Внимание първоначално нанасяне на прах за вежди може да бъде малко трудно, но след няколко време това ще стане лесно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория