• Ново
NewBang 2 Цвят, Контур Пръчка с двойна глава, Крем-Коректор, Дръжка 2в1, Хайлайтер, Бронзант, Contour Пръчица С два Края, Водоустойчив Пръчка За тялото, Осветляющая Сенки За Л?

NewBang 2 Цвят, Контур Пръчка с двойна глава, Крем-Коректор, Дръжка 2в1, Хайлайтер, Бронзант, Contour Пръчица С два Края,

Rating 
BGN 4.19

Сума
Налично за поръчка

【Контур дръжка с двойна глава】 Контур дръжка с двоен край 2 в 1 е специално за вас!От едната страна - бронзант, а другата - хайлайтер, определете вашите изисквания към контура за един маншПортативен размер и удобно използването на ви позволяват лесно да се създаде триизмерен стереофоничен контура на лицето!. 【Обмислен дизайн】 Той е проектиран в двустранно и портативен размер.Само с помощта на 1 дръжки можете да разрешите повечето проблеми, свързани с контурированием.Лесен за пренасяне, удобен за вас, за да усъвършенства грим, когато сте на открито.Лесен и не отнема твърде много място, ако сте на пътешествие или в командировка, това ще бъде добър избор. 【Водоустойчив и издръжлив】 Той е водоустойчив и не пропуска пот, не е нужно да се притеснявате, че той размажется.Силна способност да задържа грим ще запази своя блясък през целия ден.За да получите стереофоническую и изящната V-образна линия започнете с тази оформяне на химикалки. 【Приятна текстура и лесно се нанася】Текстура стик е много мека, след като лесно можете да го отблъсне.Той добре отговорност на кожата, като по този начин се създават по-естествен ефект.Просто выкрутите му, и можете да започнете да променят лицето, ключиците или дори ръцете, краката.Дизайн е проектиран във формата на писалка, лесно да се контролира количеството на употреба, подходяща за начинаещи.С помощта на някои средство за отстраняване на грим може да е напълно чиста, никога не се притеснявайте за пигментацията.Високо качество, осигуряващо добра грижа за вашата кожа. 【Професионално обслужване на клиентите】 Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема ви в рамките на 24 часа.Размер на опаковката : 15,2 * 5,6 * 2 см/5.7 инча Тегло на опаковката : 37 g/1,3 грама Цвят : Както е показано на фигура Помещение включва : 1 бр. контур дръжка с двойна глава 2в1 Тип кожа : за всички видове кожи Използване : 1. Попълнете основен макияж2. Нанесете бронзирующую страна на област "U" и жива страна в област "T" 3. Добре смесете продукт с кожей4.Ще Получите обемен и нежно лице!Съвети : 1. Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Избягвайте излагането на пряка слънчева светлина и съхранявайте при стайна температура.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория