• Ново
Опаковка серия M 30 Стилове Временни Татуировки за деца, Татуировки по тялото Рейнбоу цвят, Татуировки, Гордост, Водоустойчив Фалшиви Татуировки, Етикети, Използван?

Опаковка серия M 30 Стилове Временни Татуировки за деца, Татуировки по тялото Рейнбоу цвят, Татуировки, Гордост, Водоустойчив

Rating 
BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена временна татуировка-Изработена от висококачествени материали, тази временна татуировка е здрав и водоустойчив, удобно за залепване на татуировки и е подходящ за децаТой работи върху гладки участъци, където до гладка коса се придържа много малко.ЛЕСНА УПОТРЕБА - Използвайте ножици, за да отрежете любимата си татуировка -Свалям филм -Нанесете я с лицето надолу върху ръцете, краката, лицето, чашата - Намокрете татуировка влажна кърпа или с пръст в продължение на 20 секунди -Повдигна бяла повърхност.ЛЕСНО се отстранява - Ако искате да премахнете стикери с татуировки, могат да бъдат лесно отстранени с помощта на алкохол, зехтин, масла за тяло, сапуни и средство за отстраняване на грим.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Децата могат да избират любимите си татуировки за украса със собствените си ръце, рождени дни, партита, пикници на открито, занимания в клас и групи, летни почивки, плажове и басейни, или като подаръци и награди за децата.Временните татуировки могат да добавят събитието повече взаимодействие и забавление.ТОПЛИ УШИ - Не докосвайте наклейкам с татуировки ръце, преди да ги изсушаване и не изплакнете с гореща вода. Хайде с временни татуировки за 30 листа, на която ще бъде достатъчно, за да споделят с другите. Това е идеално подхожда за : мъже, жени, деца, тематични партита с дъга, украса със собствените си ръце, на партито по повод рожден ден, партита на гордост, на класната стая и групови дейности, и т. Нашите временни татуировки фалшиви татуировки лесно се нанася и не оказват вредно въздействие върху кожата на тялото, което ги прави безопасни за игри за деца, ярки цветове на дъгата ще отпусне вас по време на събитието и ще доставят повече удоволствие на децата. Кожата трябва да е абсолютно чиста и суха. Изрежете желаната татуировка. Свалям прозрачен филм, поставете татуировката с лице надолу върху кожата. Налейте малко вода му на гърба си. Силно натискайте в продължение на 10-20 секунди. Внимателно извадете хартията.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория