• Ново
Кадифе червило ZITIANY 2-В-1 с дълготраен ефект, блясък за устни - Матова текстура, богат на функции червило продължително действие за устни с двойна приставка, Копринен?

Кадифе червило ZITIANY 2-В-1 с дълготраен ефект, блясък за устни - Матова текстура, богат на функции червило продължително действие

Rating 
BGN 1.73

Сума
Налично за поръчка

【Матово червило за устни 2 в 1】- Двустранен дизайн с червило на една страна и глазура за устни на другата страна ви позволява свободно да превключите в тази тъпа червило по всяко време, за да създадете различни ефекти и грим 【Хидратиращи и устойчива】- Трайна глазура за устни е лесен за използване, мат бархатистая повърхност, устойчива, нелипкая, наситен цвят, луксозна, с истински матиран ефект, хидратиращи, мека като коприна.Не избледнява през целия ден.Направете устните си чаровен. 【Грим на устните на мат орган】 - Класически матови нюанси са най-подходящи за работното или на ежедневния грим.Червило богата на хранителни вещества, които могат да направят устните мека и хидратирана.Червило също е удобен за переноске, можете да го носите със себе си навсякъде, без да заема много място.Това е много подходящ за Ден на Свети Валентин, ден на раждане, юбилеям и другите празници, да го дари, майки, малки подаръци за приятелки, малки подаръци за приятелки. 【За различни поводи】- Гладко червило хидратиращ, нежна, елегантна и лека, подходяща за грим по всяко време на годината, особено за офиса, срещи, пазаруване и партита.Това е много удобен, много хубав грим на устни и лесен за нанасяне на грим. 【Гаранция на продукта】 - Ние се стремим да създаде висококачествени продукти и услуги за вас.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !? ?Има множество червила, блесков за устни и козметика. ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ технически характеристики на : ✨приложими хора : общи ✨срок на годност : 3 години ✨е подходящ за кожа тип : общи ✨Брой : 12 цвята ✨продукти включват : 1 X двустранен антипригарная чаша матиран гланц за устни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория