• Ново
Dreamtimes Шнола за Коса във формата на Дъбова Лист, Голяма Метална Шнола с Ръчно изработени, Френска Шнола За Коса, Ретро Viking, Келтски Възел, Защита, Щипки за Коса, Подаръ

Dreamtimes Шнола за Коса във формата на Дъбова Лист, Голяма Метална Шнола с Ръчно изработени, Френска Шнола За

Rating 
BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

КОНЦЕПЦИЯТА НА ДИЗАЙНА -Дейзи - тя е подобна на чиста и невинна застенчивую момиче, въпреки че тя не е от онези жени, които веднага привличат вниманието на хората, но колкото повече гледам на него, толкова повече ще можете да откриете за себе си красотата и достойнство.Това също изглежда елегантна песен.Сякаш някой тихо ти пее в ушите. "Аз те обичам много.Така че аз съм готов да те отлитат в щастливо място, не е свързването на теб ".Дължина : 3,740 инча.ширина : 1,377 инча.Тази шнола за коса е опакован в луксозна кадифена торбичка (ще се превърне в изящен и лесен за опаковане на подарък за всички поводи), например, в Деня на Св. Валентин, Великден, Деня на майката, причастие, цветя, Коледа, рождени дни или годишнини.Това бижу на ing е най - подходящия подарък за вашия син, дъщеря, приятели, съпрузи, любовници, роднини или за вас самите; да им се радвате да го носят, и те ще мислят за вас всеки път, когато наденут.Носете правилно : Моля, не носете го, за вземането на вана.Дезинфектант за ръце, душ гел, сапун и т. могат сериозно се разлагат и разъесть повърхностно покритие.Избягвайте триене: При производството на бижута трябва да се опита да избегне сблъсък и триене за твърди предмети, за да не изтрие повърхностния слой на покритието и няма да повлияе на яркостта.Пазете декорации сухо и избягвайте окисляване.Избършете с мека кърпа: По време на използване на бижута, ако случайно са получили петна или бяха изпотяване моля, опитайте избършете го с мека кърпа, избягвайте измиване с вода и изсушаване на груба кърпа.Да се съхранява отделно: Ако не ще го носите за дълго време, моля, почистете го напълно и поставете в затворена опаковка.Трябва да се избягва смесване и увреждане на бижута. на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ги решим възможно най-скоро.Доставка и продавачи-всички продукти се изпращат и продавачи, и скоростта на доставка бърза.Най-доброто възстановяване, след като продажбите в рамките на 90 дни.
? КОНЦЕПЦИЯ? - Дейзи - тя е подобна на чиста и невинна застенчивую момиче, въпреки че тя не е от онези жени, които веднага привличат вниманието на хората, но колкото повече гледам на него, толкова повече ще можете да откриете за себе си красотата и достойнство.Това също изглежда елегантна песен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория