• Ново
12-инчови Дредлоки За изграждане на 0,6 см, Постоянни Къдрици За изграждане на Коси, 100 Направления, Напълно Естествени Човешки Косми, Ръчно изработени, Расти За изгра?

12-инчови Дредлоки За изграждане на 0,6 см, Постоянни Къдрици За изграждане на Коси, 100 Направления, Напълно Естествени

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да тествате чрез пърженеСлед изгарянето на истинските човешки на косата може да бъде лесно се смила в пепел, докато синтетичните - не.Здрави, чисти, естествени и меки.Ниско тегло, липса на мирис, липса на загуба.Могат да бъдат отбелены, боядисани, завиты.Лесни за инсталиране, се съхраняват дълго време. 【100% Естествени коси】 дебелина 0,6 см, меки коси за изграждане, ниско тегло, изглеждат естествено.Чисти естествени коси в косичках, материалът може да бъде тествана чрез изгаряне. 【Предимство】 : Изцяло ръчно изработени постоянни направления за изграждане на човешки косъм, не падат, не миришат, не спутываются.Може да се боядисва и отбелен, добре завит и скручен. 【Лесна инсталация】 : Къдрици мъртвите им е лесно да добавите към съществуващите локонам за увеличаване на дължина, обикновено 30-60 направления могат да направят пълноценен глава.(Редовното почистване и подстригание. 【Детайли на опаковане за коса】 : 30/60/100 направления locs за изграждане на човешки косъм 100 кичура коса, в комплект безплатни маншет с дредами/кука за плетене на една кука/гребен от крысиного на опашката (не стягивайте косата е прекалено стегнат, погрижи се за кожата на главата. 【Е подходящ за всички】 Натрупване дредов за мъже / жени / юноши / деца по всяко време на годината и по всякакъв повод.Използвайки го, вие ще станете суперзвезда.Това е и прическа в стил реге и хип-хоп културата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория