• Ново
Lacerhair Черна Къдрава Лента за Коса Разширения Човешки Коси, Вълна Вода Девствени Коса Черна Момичета Лента за Удължаване на Косата са Истински Човешки Коси Джери Къ?

Lacerhair Черна Къдрава Лента за Коса Разширения Човешки Коси, Вълна Вода Девствени Коса Черна Момичета Лента за Удължаване

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【100% Истински човешки косъм】 Клас 9А, много меки на пипане и много здрави и блестящи на светлината на косатаВисококачествени естествени човешки косми, не спутываются, не падат.Гъсти наращенные коси са устойчиви, могат да колыхаться заедно с тялото, изглежда, че вашият темперамент е много динамичен. 【Безпроблемна лента】 Можете лесно да добавите нова лента за повторно използване на лентата от тези косата за изграждане на човешки косъм е от американски бяло лепило.Препоръчваме ви да потърсите професионална помощ, но, разбира се, ако сте много сигурни в тази работа, можете да го направите. 【Грижа за косата】 се Препоръчва веднъж седмично внимателно да се подготви лента jerry curl за удължаване на косата, с помощта на вържете гребен с широки зъбци.Не се препоръчва да се използва сешоар, оставете косата да изсъхне по естествен път.Не обесцвечивайте косата и не използвайте непрофесионални шампоани.Моля, обърнете внимание, че изправяне не се препоръчва. 【Полезни съвети】 ① Цвят може леко да се различават в зависимост от осветлението или монитора. ② Дължина навийте на човешки косъм jerry curl се измерва в выпрямленном състояние. 【Не е причина за връщане на】 Бърза доставка, 1-15 работни дни преди датата на пристигане.Ако имате някакво недоволство лента за изграждане на човешка коса за черни жени, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема безусловно.Как да защитим наращенные косата? 1. Измийте наращенные косата с топла вода и шампоан без сулфати и не използвайте продукти за грижа за косата на маслена основа около лента. Не мийте косата в продължение на 2 дни, след като ги носите, в противен случай те лесно ще падне.Му трябва известно време, за да приклеиться по-здраво. Използвайте дълбоко климатик пъти в седмицата или незаличими климатик дневно. Косата трябва да высушивать само на 70-80%, 100% -dani сушене със сешоар може да доведе до секущимся кончикам и сухота. Задължително нанесете термозащитное средство, преди да използвате никакви термоинструментов.Препоръчителен температурен режим за изправяне плочи е между 320 ° F до 390 ° С. Повторете 3-5 пъти по 5-6 секунди за път.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория