• Ново
Магическа Гребен За Красота на Косата, Перлена Еластична, Шнола за коса, Украсена с Мъниста, Лък, Двойни Гребени, Женски Щипки за коса Различни цветове, Бели 2 Стабил?

Магическа Гребен За Красота на Косата, Перлена Еластична, Шнола за коса, Украсена с Мъниста, Лък, Двойни Гребени, Женски

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Ние обичаме нашите клиенти, вашето удовлетворение е наш основен приоритет, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми, с които ще се сблъскатеСпециален дизайн ще ви направи уникален Е добър подарък за вашия любим човек, семейство, приятели и колеги. Материал : пластмаса + неръждаема стомана размери : 8,5 X7,5 см Причина : casual Пол : Женски, госпожа, за момичета.Декоративни, модерен и лесно укладываемые косата. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пакетът включва : 1 x Гребен за коса.Ние уважаваме и ценим всеки клиент, ако имате някакви въпроси преди или след извършване на резервацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас, полагаме всички разумни усилия за предоставяне на услуги, които отговарят на вашите изисквания.Специален дизайн ще ви направи уникален Е добър подарък за вашия любим човек, семейство, приятели и колеги Забележка : Всички размери са измерени ръчно с отклонение (в диапазона) в продължение на 1-2 мм. Ако по някаква случайност това не е така, ние се извиняваме за това.Снимки на стоките на нашия уеб сайт, взети от самите стоки, цветове и материали, могат да изглеждат по различен начин от различните екрани и слънчева светлина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория